پیتزا در دو نوع مختلف ایتالیایی و معمولی تهیه می شود. پیتزاهای معمولی مانند پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط در ایران رایج تر هستند ولی در بیشتر نقاط دنیا از پیتزاهای ایتالیایی بیشتر استفاده می کنند. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیتزا گوشت را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم.

پیتزا یکی از انواع فست فود های خوش خوراک و خوش طعم است که می توانید آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا و مواد دلخواه نظیر ژامبون و سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده و انواع سبزیجات و … تهیه کنید. مراحل دستور پخت پیتزا گوشت را در این بخش ملاحظه خواهید کرد.

طرز تهیه پیتزا گوشت در منزل

مواد لازم برای تهیه پیتزا

خمیر پیتزا : ۱ بسته ( می توانید خمیر پیتزا را هم با کمک دستور طرز تهیه زیر در منزل تهیه کنید).
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
روغن زیتون : ۲قاشق غذا خوری
قارچ خرد شده : ۱۲۵ گرم
پیاز خرد شده : ۱ عدد
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
فلفل سبز خرد شده : ۱۲۵ گرم
آویشن : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

آرد : ۲ پیمانه
شکر : ۱ قاشق چای خوری
مایه خمیر : ۱ قاشق چای خوری
نمک : ۱ قاشق چای خوری
آب : ۱ لیوان
روغن مایع : ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خمیر پیتزا

خمیر پیتزا با روشی آسان در منزل

مایه خمیر را به همراه نمک و شکر در درون آب داغ بریزید و به خوبی با آب مخلوط کنید ۵ دقیقه به آن استراحت دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده روغن را به مخلوط خمیر مایه و شکر اضافه نمایید.

اضافه کردن زوغن مایه به خمیر مایه

دو پیمانه آرد را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید و همه مواد را به خوبی باهم ترکیب کنید و سپس خمیر را به مدت ۶۰ دقیقه در جایی گرم قرار دهید.

اضافه کردن آرد به خمیر پیتزا خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا گوشت خوشمزه خانگی

برای تهیه پیتزا گوشت ابتدا پیاز را در درون تابه سرخ کنید.

تفت دادن پیاز در درون روغن

بعد از این که پیاز ها طلایی رنگ شدند گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه نمایید و بعد از این که گوشت و پیازها خرد شدند نمک و فلفل را به مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید و سپس مایه پیتزا را در جایی قرار دهید تا خنک شود.

اضافه کردن گوشت چرخ کرده به پیاز اضافه کردن ادویه به گوشت چرخ کرده
سپس خمیر پیتزا را بر روی قالب پهن کنید و فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا داغ شود و سپس سس کچاپ را بر روی خمیر پیتزا بمالید.

مالیدن سس قرمز بر روی خمیر پیتزا

۱/۲ پنیر پیتزا را هم بر روی خمیر پیتزا بریزید مایه گوشتی و فلفل سبز های خرد شده و قارچ های خرد شده را بر روی خمیر پخش کنید و باقی مانده پنیر پیتزا را با آویشن مخلوط کنید و بر روی مواد پیتزا بریزید.

ریختن مایه گوشتی بر روی خمیر پیتزا پیتزا گوشت خوشمزه

و قالب فر را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه میانی فر قرار دهید تا ترد و پخته شود.

پیتزا گوشت با بهترین دستور طرز تهیه در منزلپیتزا قارچ و گوشت

با کمک این دستور غذایی می توانید پیتزا گوشت خوشمزه ای را در منزل تهیه نمایید امیدواریم از طرز تهیه پیتزا گوشت در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای آموزش مشاهده پخت پیتزا های متنوع می توانید در صورت تمایل به بخش انواع پیتزا مراجعه نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *