وافل جزء صبحونه های خوشمزه ی انگلیسی هستش و خیلی هم با ذائقه ما ایرانی ها جوره. این صبحونه خوش طعم علاوه بر طعم خوبش ظاهر خیلی زیبا و دلپذیری هم داره و فقط کافیه برای درست کردنش قالب های وافل ساز که برای استفاده روی گاز هستن یا وافل سازهای برقی رو داشته باشیم، پس اگه طرفدار تنوع در صبحونه هاتون هستین حتما وافل رو امتحان کنین چون حتما جز طرفدارای پر و پا قرصش میشین. وافل صبحونه ای دلپذیر مواد لازم برای تهیه وافل ۱ لیوان آرد ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ عدد تخم مرغ ۳۰ گرم کره ۳/۴ لیوان شیر نوک قاشق چایخوری وانیل مواد لازم برای تهیه وافل مواد لازم برای تزیین وافل میوه های دلخواه خامه شکلاتی، خامه ساده یا عسل مواد لازم برای تزیین وافل مراحل تهیه وافل ابتدا تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کمی غلیظ شده و کف کنه. زدن تخم مرغ حالا شیر و کره رو هم اضافه میکنیم و باز کمی مواد رو با همزن میزنیم. اضافه کردن باقی مواد آرد، بیکینگ پود، شکر و وانیل رو در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کرده و الک میکنیم. الک کردن آرد باعث میشه تا وافلمون ترد تر بشه و بهتر پف کنه. الک کردن آرد حالا مخلوط تخم مرغ رو به کاسه آرد اضافه کرده و با همزن میزنیم. کاسه بزرگ به ما کمک میکنه که هنگام هم زدن مواد با همزن آرد به اطراف پاشیده نشه. مخلوط کردن مواد در نهایت مخلوطمون به غلظت تصویر زیر درمیاد. مایه نهایی حالا دستگاه وافل ساز رو به برق میزنیم یا قالب وافل رو روی گاز میذاریم تا کمی داغ بشه و بعد به اندازه یه ملاقه از مایه برداشته و روی قالب میذاریم و بعد در دستگاه رو میبندیم. ریختن مایه در قالب بعد تقریبا ۵ دقیقه وافل پرس شده، فرم گرفته و سفت میشه باز درش رو میبندیم تا طلایی بشه. وافل در حال پختن ۵ دقیقه بعد وافل ها طلایی شدن و حاضرن. این مقدار مایه تقریبا ۶ عدد وافل به ما میده. وافل طلایی شده حالا دیگه وافل های ما حاضرن و میتونیم با میوه و خامه تزیینش کرده و سرو کنیم … نوش جان وافل صبحونه ای دلپذیر منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...