نرگسی بادمجان از انواع غذاهای است که بدون گوشت تهیه می شود در طرز تهیه نرگسی بادمجان از تخم مرغ و بادمجان و گوجه و پیاز و رب و غوره و نمک و فلفل و زردچوبه استفاده می شود این غذای ایرانی دارای طعم بی نظیر و متفاوتی است؛ دستور پخت نرگسی بادمجان تقریبا مشابه طرز تهیه میرزا قاسمی است.

نرگسی اسفناج و نرگسی بادمجان از انواع غذاهای لذیذ و مقوی هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی تان این غذاهای ایرانی را قرار دهید.

شکستن تخم ها در نرگسی بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان متوسط : ۶ عدد

طرز تهیه نرگسی بادمجان و غوره

  • پیاز بزرگ : ۱ عدد

پیاز

  • گوجه فرنگی رنده شده : ۲ عدد

گوجه فرنگی

  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم نرگسی بامجان

  • غوره عسکری : ۱/۲ پیمانه

غوره عسکری

  • تخم مرغ : ۳ عدد

تخم مرغ

  • فلفل و زردچوبه و نمک : به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه

  • روغن : به میزان لازم

طرز تهیه نرگسی بادمجان

ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را در محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها به خوبی گرفته شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده بادمجان ها را بشویید و آن ها را خشک کنید.

خشک کردن بادمجان

در تابه ای مناسب بادمجان ها را سرخ کنید بعد از اینکه بادمجان ها طلایی رنگ شدند آن ها را از تابه بیرون آورید.

سرخ کردن بادمجان

در مرحله بعدی طرز تهیه نرگسی بادمجان گوجه پیاز های خرد شده را سرخ کنید.

تفت دادن پیاز

بعد از طلایی شدن پیازها گوجه فرنگی رنده شده و زردچوبه و رب گوجه فرنکی را به پیازها اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و غوره عسکری را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و بادمجان ها را در کنار یکدیگر در تابه بچینید و در تابه را ببندید و حرارت گاز را کم کنید.

اضافه کردن بادمجان ها به مخلوط گوجه رنده شده و رب

بعد از اینکه آب گوجه ها کشیده شد و بادمجان ها پخته شدند تخم مرغ ها را روی نرگسی بادمجان بشکنید و فلفل و نمک را به نرگسی اضافه کنید و در تابه را دوباره ببندید تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شوند سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید.

شکستن تخم ها در نرگسی بادمجان

در پخت نرگسی بادمجان می توانید بعد از پخته شدن این غذای لذیذ آن را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید سپس با کمک روش های تزیین میرزا قاسمی نرگسی بادمجان را تزیین کنید؛ برای آموزش پخت انواع غذا با بادمجان کلیک کنید.

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *