خورشت سیب زمینی و گوجه فرنگی غذای محلی کرمانشاه است که در طرز تهیه خورش سیب زمینی از گوشت ماهیچه و سیب زمینی و گوجه فرنگی و غوره و پیاز و رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک و زردچوبه استفاده می شود که گوجه فرنگی و غوره طعم متفاوتی را به این غذای ایرانی می دهند.

خورش باقلوا و خورش سیب زمینی و خورش هویج از انواع خورش های ایرانی لذیذ و خوش طعم هستند و شما می توانید این نوع خورش ها را در منزل برای وعده نهار و یا شام خود بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه خورش سیب زمینی

مواد لازم

  • سیب زمینی متوسط : ۵ عدد
  • گوشت ماهیچه : ۴۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ریز : ۶ عدد
  • غوره : ۱/۲ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : یک قاشق چایخوری
  • پیاز متوسط : دو پیمانه

طرز تهیه خورش سیب زمینی در منزل

برای پخت خورشت سیب زمینی ابتدا پیاز ها را به صورت ریز خرد کنید و در قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیاز ها را درون قابلمه بریزید تا سرخ شوند سپس زردچوبه را به پیاز ها بیفزایید و یک قاشق از پیاز داغ را بردارید و در گوشه ای مناسب قرار دهید سپس گوشت های خرد شده را به مخلوط پیاز و زردچوبه بیفزایید و گوشت ها را تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.

تفت دادن گوشت

در این مرحله از طرز تهیه خورش سیب زمینی رب را به گوشت های سرخ شده بیفزایید و رب را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس دو لیوان آب جوش به گوشت های تفت داده شده اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت ها پخته شوند.

خورش سیب زمینی

سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کنید و درون مقداری روغن سرخ کنید و سیب زمینی های سرخ شده را از روغن بیرون آورید.

سرخ کردن سیب زمینی

گوجه فرنگی های ریز را هم به صورت درسته سرخ نمایید سپس غوره را به گوجه فرنگی ها بیفزایید و تفت دهید. در مرحله آخر طرز تهیه خورش سیب زمینی مخلوط گوجه فرنگی و غوره و نمک را به گوشت پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به همراه این مواد به مدت پنج دقیقه بپزد سپس پیاز داغ را به خورش اضافه کنید و زیر شعله گاز را خاموش کنید و در هنگام کشیدن خورش در ظرف سیب زمینی را به آن بیفزایید.

خورش سیب زمینی

در این آموزش، دستور پخت خورش سیب زمینی را در منزل به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم که امیدواریم از پخت این خورش نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع خورشت کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *