مرباها انواع متفاوتی دارند. مربای لیمو ترش، مربای تمشک، مربای سیب و هویج و… از انواع مرباهای خوشمزه می باشند. در این مطلب طرز تهیه مربای پرتقال را به شما آموزش می دهیم.

شما در فصل پاییز و زمستان که شرایط مناسب برای داشتن پرتقال های آبدار و بومی فراهم می آید، می توانید برای تهیه مربای پرتقال دست به کار شوید.

 

طرز تهیه مربای پرتقال

مواد لازم

  • شکر: یک کیلو
  • نمک: یک قاشق سوپ خوری
  • گلوکز: یک قاشق سوپ خوری
  • پرتقال: یک کیلو
  • آب پرتقال تازه: یک پیمانه
  • آب: ۳ پیمانه
  • آب اضافه: سه لیتر

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای خوشمزه

سه لیتر آب را دریک قابلمه بزرگ بریزید و نمک را در آن حل کنید. در ادامه قابلمه را در کناری بگذارید. سر و ته پرتقال را جدا کنید و با یک وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید.

پوست گرفتن پرتقال جهت تهیه مربای پرتقال

شکر و سه پیمانه آب و گلوکز را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر داخل آن حل شود.

پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و آن گاه با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار دهید. بعد از اینکه شکر حل شده چند جوش خورد، پرتقال های که از قبل به شکل حلقه برش داده اید را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مربا قوام بیاید.

در ادامه طرز تهیه مربای پرتقال خوشمزه، آب پرتقال به مواد در حال جوش اضافه کنید. بعد از چند جوش زدن شعله گاز را خاموش کنید.

در ادامه اجازه دهید مربای پرتقال ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد از آن می توانید آن را در درون شیشه بریزید. شیشه مربای پرتقال را در یخچال قرار دهید.

دستور تهیه مربای پرتقال

نکات لازم برای تهیه مربای پرتقال

  • زمانی که می خواهید مربا قوام پیدا کند، در نظر داشته باشید تعداد جوش ها زیاد نشود. چون در این صورت شکل حلقه ای که به پرتقال داده اید خراب می شود.
  • هیچ گاه مربا را بلافاصله پس از آماده شدن در ظرف شیشه ای نریزید و اجازه دهید از زمان آماده شدن آن ۲۴ ساعت بگذرد و با روش طبیعی خنک شود.

از اینکه در دستور تهیه مربای پرتقال همراه ما بودید، سپاس گذاریم و امیدواریم مطالب ما مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع مربا کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *