مجبوس یکی از بهترین پلوهای عربی است، که بسیار خوشمزه و خوش طعم است. در طرز تهیه مجبوس از ادویه هایی نظیر رازیانه، گشنیز، زیره سبز، میخک و چوب دارچین و ادویه های خوش طعم دیگری استفاده می شود که مزه خاصی به پلو ما می دهند، این پلو عربی خوش طعم را تهیه و میل نمایید.

درست کردن مجبوس

ادویه پلو، بریانی عربی و بریانی هندی از انواع پلوهای خوشمزه هستند که در بین خانواده ها طرفداران زیادی دارند، محبوس عربی نیز دارای طرفداران خاص خود است.

مواد لازم :

  • مرغ : ۵ تکه
  • پیاز : ۱ عدد
  • هل : ۵ عدد
  • برنج : ۵ پیمانه
  • گوجه فرنگی : ۵ عدد
  • زرد چوبه : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • میخک : ۵ عدد درسته
  • چوب دارچین : ۲ عدد کوچک
  • زیره سبز : ۱ قاشق چای خوری
  • رازیانه : نصف قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه مجبوس :

ابتدا مرغ را برداشته داخل قابلمه بریزید، سپس ۳ عدد میخک، چوب دارچین، فلفل سیاه، هل روی آن بریزید شعله را روشن کرده، گوشت را روی حرارت قرار دهید، بعد آب به آن اضافه کنید.

طرز تهیه مجبوس

سپس گوجه ها را رنده کرده روی گوشت ریخته هم بزنید،

طرز تهیه مجبوس

زمان دهید تا گوشت خوب بجوشد و مغز پخت شود، و آب را بیشتر بریزید زیرا از باقیمانده آب گوشت برای درست کردن برنج نیز می توانید استفاده کنید، سپس مرغ را خرد کرده برای داخل برنج و کنار بگذارید. در مرحله بعد طرز تهیه مجبوس, تخم گشنیز را با رازیانه و باقی مانده میخک درون آسیاب بریزید و آن ها را با هم مخلوط و پودر نمایید، برنج را که از قبل شسته اید با آب مرغ پیمانه کرده و در روی حرارت قرار دهید، تا برنج بجوشد و آب مرغ خوب به خورد برنج برود.

طرز تهیه مجبوس

مرغ ها را به همراه یک قاشق از ادویه ها لابه لای برنج ریخته و دم کنید،. بعد از نیم ساعت برنج را داخل دیس بکشید. برنج آماده سرو است، روی برنج را می توانید به وسیله ذرت، گوجه فرنگی، سبزی و تکه های مرغ تزیین کنید. نوش جان.

آماده کردن مجبوس

درست کردن مجبوس

طرز تهیه مجبوس

در این مطلب دستور پخت مجبوس که یک پلوی عربی خوش طعم است را آموزش دادیم این نوع غذا برای افرادی مناسب است که در غذاهایشان از ادویه های مختلف استفاده می کنند.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *