استیک در طعم های مختلفی تهیه می شود. استیک گوساله، پیتزا استیک گوشت، استیک با سس قارچ و… از جمله استیک های محبوب و خوشمزه می باشد. در این مطلب، طرز تهیه استیک گوشت گوسفندی و نکات لازم برای مزه دار کردن و از بین بردن بوی آن را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم

  • کره: یک دوم فنجان
  • پودر سیر: ۲ قاشق چای خوری
  • سیر ریز شده: ۴ عدد
  • گوشت: سه چهارم گوشت راسته ی گوسفند
  • نمک و فلفل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه استیک گوشت گوسفندی خوشمزه

منقل را آماده کنید. در درون ماهی تابه ای کوچک کره را آب کنید و پودر سیر را به همراه سیرهای ریز شده به کره آب شده اضافه کنید.

سیر خرد شده جهت طعم دار کردن استیک گوشت گوسفندی

استیک ها را به نمک و فلفل آغشته کنید. زمانی که این مرحله به پایان رسید، استیک ها را در درون ظرف های نیمه گرم قرار دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه استیک گوشت گوسفندی, جهت مزه دار شدن استیک ها مایه ای را که درست کردید، بر روی استیک پخش کنید.

خرد کردن گوشت گوسفندی جهت تهیه استیک

به طور کلی سیر و پیاز از جمله موادی هستند که در ایجاد طعم عالی و مطلوب بسیار تاثیر گذارند. گوشت ها اغلب بدون مزه دار کردن بوی مطلوبی ندارند. با تهیه چنین مایعی هم می توان طعم گوشت را دلپذیرتر کرد و هم می توان بوی نامطلوب آن را از بین برد. اکنون استیک طعم دار را بر روی منقل قرار دهید و اجازه دهید تا مغز پخت شود.

بعد از چند دقیقه استیک را بر روی منقل برگردانید و حواستان باشد که استیک کاملا پخته شود.

طرز تهیه استیک گوشت گوسفندی

استیک خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را با لیمو و سبزیجات میل کنید. از اینکه در دستور تهیه استیک گوشت راسته گوسفندی با ما همراه بودید، صمیمانه سپاس گذاریم و امیدواریم مطالب ما در این زمینه مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع استیک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *