سوسیس های موجود در بازار از نظر بهداشتی و مواد اولیه به کار رفته در آن ها، ناسالم می باشند. طوری که در تصور انسان نمی گنجد این فراورده گوشتی چطور تهیه و به دست مصرف کننده می رسد. خیلی از افراد علاقه زیادی به خوردن سوسیس و کالباس دارند، به همین منظور بر آن شدیم طرز تهیه سوسیس کاملا سالم را در منزل به شما آموزش دهیم و یک توصیه برای حفظ سلامتی حود: سوسیس را حتما در منزل تهیه کرده و آن را مصرف نمایید.

طرز تهیه سوسیس خانگی با روشی ساده

سوسیس پر طرفدار

مواد لازم :

فیله مرغ (سینه و ران) :۶۰۰ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

پودر سویا : نصف پیمانه

پودر نشاسته : نصف پیمانه

سیر : ۴ حبه

آب سرد : مقدار کمی

آرد گندم : نصف پیمانه

پیاز رنده شده : ۲ قاشق غذاخوری

تهیه سوسیس در منزل

مواد لازم برای ادویه سوسیس :

پودر سیر : ۱ قاشق مرباخوری

شیرخشک قنادی : ۱ قاشق غذاخوری

نمک : ۱ قاشق غذاخوری

شکر : ۱ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز : نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق مرباخوری

آویشن : نصف قاشق مرباخوری

پودر هل : نصف قاشق مرباخوری

دارچین : نصف قاشق مرباخوری

تخم خردل : نصف قاشق چایخوری

ریشه جوز هندی : نصف قاشق چایخوری

میخک : ۱ عدد

زنجبیل : نصف قاشق چایخوری

زردچوبه : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه سوسیس :

همه مواد را داخل آسیاب برقی ریخته و آساب کنید.

توسط الک گردی ۳ بار آن را الک کرده به طوری که هیچ زبری در ادویه شما وجود نداشته و مانند آرد کاملا نرم باشد.

طرز تهیه سوسیس :

فیله مرغ را با پنجره ریز چرخ گوشت، ۳ بار چرخ کرده، و یا در میکسر یا غذاساز آن را کاملا له کنید.

تهیه سوسیس بهداشتی

همانطور که مرغ داخل میکسر روشن، می باشد، تخم مرغ، روغن مایع، پودر سویا، پودر نشاسته، سیر، پیاز، آب و آرد را با فاصله به مرغ اضافه نمایید.

سپس ادویه کاملا نرم را کم کم به مخلوط اضافه و آن ها را خوب با هم مخلوط نمایید.

تمام مواد را از دستگاه خارج کرده و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه خوب ورز دهید تا مخلوط سوسیس خودش را کاملا بگیرد و منسجم شود.

برای تهیه سوسیس نیاز به سر مخصوص سوسیس درست کن، برای چرخ گوشت دارید.

کاغذ مخصوص سوسیس را به سر سوسیس درست کن چرخ گوشت، زده و توسط یک نخ محکم آن را ببندید.

چرخ گوشت را روشن کرده و مواد را داخل چرخ گوشت بریزید. مواد به حالت سوسیسی از چرخ گوشت خارج می شود.

در این زمان باید با یک دست زیر سوسیس که از چرخ گوشت خارج می شود را گرفته، به این خاطر که هوا داخل آن نرود و مواد داخل رول نشکند.

دستورالعمل تهیه سوسیس

بعد از اینکه مواد سوسیسی شکل کاملا از چرخ گوشت خارج شد، سوسیس را در هر سایزی که می خواهید به اندازه های مساوی تقسیم کرده،آن

را با یک نخ محکم و کلفت تقسیم بندی کنید.

تهیه سوسیس خوشمزه

سوسیس ها را در قابلمه آب در حال جوش به مدت نیم ساعت بگذارید.

مراحل تهیه سوسیس

سپس بعد از سرد شدن ۶ ساعت در فریزر آن را نگهداری نمایید و بعد از این زمان آن را به یخچال منتقل کرده، باید سوسیس ها ۲۴ ساعت در یخچال بمانند، بعد آماده استفاده می شوند.

Sausage recipe (6)

در طرز تهیه سوسیس و کالباس می توانید به جای مرغ از هر نوع گوشت گوساله، گوسفند، بوقلمون و یا شترمرغ استفاده نمایید. فراورده گوشتی سوسیس بیشتر برای بو و عطری که دارد طرفدار زیادی را داراست و این به خاطر ادویه های متنوعی است که در تهیه آن استفاده می شود.

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *