سمبوسه سیب زمینی نوعی غذای پر طرفدار در بین همه رده های سنی است. شما می توانید سمبوسه سیب زمینی را با انواع سبزیجات معطر تازه تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد. سمبوسه را می توانید با هر نوع مواد لازمی که مربوط به طبخ سمبوسه است تهیه کنید. اگر شما تمایل دارید که سمبوسه را در منزل طبخ کنید تا پایان این بخش همراه ما باشید تا شما را با روش پخت سمبوسه سیب زمینی با بهترین طعم آشنا سازیم. مواد لازم پیاز : ۱ عدد سیب زمینی : ۲ عدد سبزیجات تازه ( گشنیز و جعفری ) : به میزان لازم نمک : به میزان لارم فلفل سایه : به میران لازم کره یا روغن : به میزان لازم طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی برای تهیه سمبوسه سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را در مقداری آب به خوبی بپزید بهتر است که پوست سیب زمینی را بکنید و با مقدار کمی آب و نمک سیب زمینی را بر روی حرارات ملایم گاز قرار دهید تا پخته شود. سپس پیاز را خلالی خرد کنید و با مقداری زرد چوبه و کره ( روغن ) سرخ کنید بعد از این که رنگ پیاز ها قهوه ای طلایی شد تابه را از روی حرارات گاز بردارید و سیب زمینی های پخته و رنده شده را به پیاز ها اضافه کنید و سپس گشنیز و جعفری خرد شده را به همراه فلفل سیاه به مخلوط پیاز و سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه سمبوسه نان لواش را در اندازه های ۱۰*۲۵ برش دهید و مواد سمبوسه را در قسمت اولیه نان لواش بریزید و نان را به شکل مثلثی بپیچید و این مرحله را آنقدر تکرار کنید تا مواد سمبوسه به پایان برسد توجه د اشته باشید که گوشه های نان نباید باز باشند زیرا ر صورت باز بودن گوشه نان مواد سمبوسه از داخل نان به بیرون می ریزد می توانید در طبخ سمبوسه مانند طرز تهیه بورک از خمیر یوفکا نیز استفاده کنید. در مرحله آخر تهیه سمبوسه سیب زمینی در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و سمبوسه ها را در درون روغن با حرارت ملایم و متوسط سرخ کنید و بعد از اینکه یک طرف سمبوسه سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا دو طرف آن به خوبی سرخ شود. نان سمبوسه باید به خوبی ترد شود بعد از اینکه سمبوسه آماده شد با حوله های مخصوص روغن اضافی آن را بگیرید. می توانید در طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی از انواع سبزیجات معطر مانند شوید استفاده کنید که استفاده از سبزیجات بستگی به ذائقه خودتان دارد. امیدواریم از طبخ سمبوسه سیب زمینی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با طبخ انواع غذا های متنوع ایرانی به بخش غذای ایرانی مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...