اینکه دستور چند تا کرم مختلف و انواع خامه های طعم دار رو بدونیم تا بتونیم با استفاده از اونها برای تزیین کیک ها و دسر هامون طعم و رنگ تازه ای بهشون بدیم به نظرم خیلی عالیه. در این مطلب هم طرز تهیه خامه شکلاتی رو براتون میذارم که علاوه بر تزیین کیک و دسر، گزینه مناسبی برای مصرف همراه صبحونه هم هست. امیدوارم براتون مفید باشه. خامه شکلاتی مواد لازم برای تهیه خامه شکلاتی ۱ پیمانه خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری شکلات صبحانه ۱ قاشق غذاخوری پودر قند نوک قاشق چایخوری وانیل شیر در صورت لزوم. طرز تهیه خامه شکلات مراحل تهیه خامه شکلات ابتدا پودر قند رو الک میکنیم تا در صورت گوله بودن صاف بشه و بعد همراه خامه داخل یه کاسه ریخته و با همزن میزنیم تا خامه یکم خودش رو بگیره. در همین مرحله اگه دوست دارین خامه شکلاتیتون به نسبت رقیق باشه میتونین یکی دو قاشق شیر بهش اضافه کنین وباز با همزن بزنین مثلا اگه دوست دارین برای روی سطح کیک یه خامه شکلاتی رقیق تر داشته باشین اما من چون میخواستم برای فیلینگ رولت خامه ای ازش استفاده کنم شیر نریختم تا غلیظ باشه و خوب و منسجم لای رولت بمونه. زدن خامه و پودر قند حالا وانیل رو اضافه کرده و باز با همزن مواد رو هم میزنیم. اضافه کردن وانیل درنهایت شکلات صبحانه رو هم اضافه میکنیم که من از شکلات صبحونه تلخ استفاده کردم ولی شما میتونین از هر نوع شکلات صبحانه ای بر طبق سلیقتون استفاده کنین. اضافه کردن شکلات صبحانه بعد مواد رو باز خوب میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه و میذاریم برای یکی دو ساعت داخل یخچال بمونه. همزدن خامه شکلاتی حالا خامه شکلاتی ما حاضره و میتونیم برای تزیین انواع کیک ها و دسر ها از این کرم خامه ای خوشمزه استفاده کنیم. خامه شکلاتی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...