جوجه کباب یکی از انواع و اقسام کباب های اصیل ایرانیه که فوق العاده لذیذ و خوشمزه هم هست. جوجه کباب با طعم های مختلفی تهیه برای مثال جوجه کباب زعفرانی، ماستی و … در این مطلب طرز تهیه یه جوجه کباب ماستی که رول شده کباب میشه و به جوجه کباب حلزونی هم معروفه رو براتون میذارم. من این جوجه کباب رو داخل ماهیتابه پختم اما این جوجه کباب رو چه روی گاز و چه روی زغال میشه درست کرد … جوجه کباب حلزونی مواد لازم برای تهیه جوجه کباب حلزونی ۱ عدد سینه مرغ ۲ قاشق غذاخوری ماست ۱ عدد پیاز ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه ۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز ۲ قاشق غذاخوری روغن نمک به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه جوجه کباب حلزونی مراحل تهیه جوجه کباب حلزونی ابتدا باید سینه مرغ رو به صورت نواری برش بزنیم یا به اصطلاح فیله اش کنیم، در صورتی که مرغ فقط کمی یخ زده باشه خیلی راحت و بدون دردسر و به هر اندازه و ضخامتی که بخوایم برش میشه. فیله کردن مرغ حالا یک عدد پیازی که داریم رو ریز خورد میکینم و داخل یه کاسه میریزیم و بعد روغن، نمک، فلفل، ماست و آبلیمو رو هم به پیاز اضافه میکنیم. اضافه کردن مواد مرغ های فیله شده رو هم به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم بعد روی کاسه رو میپوشونیم و برای حدود ۵ ساعت داخل یخچال میذاریمش تا مرغ مزه بگیره. اضافه کردن مرغ بد از طی این مدت دونه دونه فیله هارو مثل تصویر رول میکنیم. رول کردن مرغ بعد به سیخ چوبی میزنیمشون. حالا داخل یه ماهیتابه به اندازه کافی روغن میریزیم و حرارت رو هم ملایم کرده و سیخ های مرغ رو داخلش میذاریم تا مرغ ها با حرارت ملایم سرخ شده و مغز پخت هم بشن. احتیاجی نیست تا در ماهیتابه رو بذاریم. سرخ کردن مرغ در نهایت وقتی یه طرف مرغ ها طلایی شد و پخت برشون میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه. طلایی شدن هر دو طرف حالا جوجه کباب خوشمزه ما حاضره و میتونیم با برنج یا نون سروش کنیم … نوش جان جوجه کباب حلزونی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...