ترشی ها از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار هستند که در کنار پلو و گوشت و پاستا و … استفاده می شوند. ترشی زیتون و زیتون شور را می توان از محبوب ترین ترشی ها محسوب کرد که طرز تهیه ترشی زیتون و زیتون شور در منزل به راحتی امکان پذیر است.

ترشی بامیه و ترشی زیتون و ترشی فلفل سبز ترشی های خوشمزه ای هستند که دارای طعمی متفاوت می باشند و این نوع ترشی ها در کنار غذا ها اگه میل شوند طعم بی نظیری را به غذای شما می دهند.

ترشی زیتون خوش طعم و خوشمزه

مواد لازم

  • هویج خلالی شده : ۱ پیمانه
  • زیتون بدون هسته : ۲ پیمانه
  • فلفل دلمه ای خلالی شده : ۲/۳ پیمانه
  • قارچ ورقه ای شده : ۱ پیمانه
  • فلفل ترشی : ۱۰ عدد
  • موسیر خلال شده : ۲ قاشق سوپخوری
  • سیر خلالی شده : ۴ عدد
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
  • گلپر : ۱ قاشق چایخوری
  • سرکه : به میزان لازم
  • روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی زیتون

ابتدا قارچ های خرد شده را با مقداری سرکه مخلوط کنید و زیتون ها را هم به دو قسمت تقسیم نمایید.

نصف کردن زیتون

زیتون و هویج را به مخلوط سرکه و قارچ اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی زیتون سیر و موسیر و ففل دلمه ای و فلفل ترشی و نمک و زردچوبه و گلپر را به مواد مخلوط شده ترشی بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و در انتهای کار روغن زیتون را به مواد ترشی اضافه کنید.

روش تهیه ترشی زیتون روش تهیه ترشی زیتون ترشی زیتون خوش طعم

ایجاد طعم ایده آل در ترشی زیتون

۱٫ ترشی زیتون را می توانید بعد از دو روز سرو کنید.
۲٫ سرکه را باید به میزانی به مواد ترشی اضافه کنید که روی مواد را بگیرد.
۳٫ می توانید روغن زیتون را در زمان سرو ترشی به آن اضافه کنید.

طرز تهیه ترشی زیتون در خانه

در این آموزش آشپزی با روش درست کردن ترشی زیتون آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این ترشی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش دستور تهیه انواع ترشی کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *