همانطور که می دانید لواشک را می توان با انواع میوه های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی ها و تنقلات خوشمزه ای است که می توان آن را به راحتی و کاملا بهداشتی در منزل تهیه کرد. در این مطلب ما قصد داریم تا شما عزیزان را با طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم فوق العاده آن آشنا کرد. لواشک آلو و لواشک سیب و لواشک انار از انواع لواشک های خوشمزه و پرطرفداری می باشند که شما عزیزان می توانید آن ها را در منزل به راحتی و کاملا بهداشتی تهیه نمایید. در این مطلب از آموزش آشپزی مجله آرگا ما قصد داریم تا شما را با روش درست کردن لواشک انار بسیار خوشمزه آشنا کنیم. با ما همراه باشید و از این لواشک بسیار خوش طعم در منزل لذت ببرید. مواد لازم آب انار یا دانه انار : دو لیوان آبلیمو : سه قاشق غذاخوری به بزرگ : یک عدد نمک : یک قاشق مرباخوری روغن : یک قاشق مرباخوری طرز تهیه لواشک انار ابتدا نمک را روی دانه های انار بریزید و آن را حدود دو ساعت بگذارید تا بماند سپس آن را داخل میکسر قرار دهید تا عصاره انار خارج شود. در مرحله بعدی میوه به را به قطعات کوچکی تقسیم کنید سپس به همراه آبلیمو و عصاره انار و آب انار به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا کاملا بجوشند. پس از آن که غلیظ شد صبر کنید تا خنک شود. در این هنگام سینی فلزی را بردارید و درون آن را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید سپس مواد را به آرامی داخل سینی بریزید. سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید هنگامی که لواشک حالت جامد به خود گرفت آن را از فر خارج کنید تا خنک شود. شما می توانید سینی لواشک را داخل یخچال قرار دهید. امیدواریم از طرز تهیه لواشک انار با طعم عالی که در این مطلب برای شما عزیزان قرار داده ایم لذت برده باشید و به راحتی بتوانید آن را در منزل برای خود و اعضای خانواده خود تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع لواشک کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...