در این آموزش آشپزی مجله آرگا، برای شما علاقه مندان به هنر آشپزی، طرز تهیه تارت شکلاتی را قرار دادیم تا شما عزیزان بتوانید با پخت این کیک خوشمزه از مهمان هایتان پذیرایی کنید.

آماده کردن تارت

در روزهای قبل طرز تهیه تارت میوه ای و طرز تهیه شیرینی توت را برای شما همراهان عزیز آموزش دادیم، تارت شکلاتی نیز ایده مناسبی برای میان وعده و یا پذیرایی از مهمان ها به حساب می آید.

مواد اولیه:

  • شکر : ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • شیر : ۱ پیمانه
  • خامه : ۳۵۰ میلی لیتر
  • وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین : ۱ قاشق سو پخوری
  • شکلات خرد شده : ۲۵۰ گرم
  • پودر بیسکویت : ۲ پیمانه
  • کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
  • پودر کاکائو : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه تارت شکلاتی :

برای تهیه تارت شکلاتی، ابتدا بیسکویت را به صورت پودر در آورید، در ظرفی بریزید، سپس کره را ذوب کرده، داخل پودر بیسکویت بریزید،

درست کردن تارت

درست کردن تارت

کاکائو را اضافه کرده، مخلوط کنید تا خمیر یک دستی به وجود آید، (از کاکائو می شود داخل بیسکویت استفاده نکرد) کف و دیواره یک قالب ۲۳ سانت مخصوص پای را با سلیفون بپوشانید، مخلوط آماده شده را کف قالب بریزید، کف و دیواره را پوشش دهید، قالب را درون یخچال قرار دهید،

طرز تهیه تارت شکلاتی

در مرحله بعد پودر ژلاتین را داخل ظرف آب سرد بریزید، روی بخار کتری قرار دهید، تا ژلاتین صاف و شفاف شود، در یک ظرفی تخم مرغ ها را شکسته شکر و وانیل را داخل آن ریخته و با همزن خوب هم بزنید، سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید، سپس شکلات خرد شده را مخلوط کرده ظرف را در روی حرارت قرار دهید مرتب با همزن دستی هم بزنید،

طرز تهیه تارت شکلاتی

آماده کردن تارت

بعداز پنج دقیقه شعله را خاموش کنید، تا مایع کاملا سرد شود، بعد آن را در قالب پای بریزید، به مدت پنج ساعت درون یخچال قرار دهید، تا کاملا دسر شما سفت شود، سپس از یخچال بیرون آورید و روی آن را با شکلات و توت فرنگی تزیین کنید.

تهیه تارت

 

طرز تهیه تارت شکلاتی

آماده کردن تارت

امیدواریم طرز تهیه تارت شکلاتی برایتان مفید بوده باشد، و با استفاده از سلیقه خود تارت شکلاتی خوشمزه با تزیین زیبایی را برای خانواده و در مهمانی ها سرو نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *