وقتی صحبت از رژیم و غذاهای رژیمی میشه همه به این فکر می افتن که باید تمام مزه های خوب از بین بره و غذا ها رو پخته و خیلی ساده مصرف کنن و خیلی ها از رژیم گرفتن صرف نظر میکنن. غافل از اینکه گاهی میشه غذاهای رژیمی رو اونقدر خوشمزه و دلچسب درست کرد و زیبا تزیین کرد که هر کسی حتی اونایی که احتیاجی به رژیم ندارن به اون میل پیدا کنن. در این مطلب یک سالاد عالی رو آموزش میدیم که پر از ویتامین ها و مواد مغذی هست و بسیار شکیل و زیباست و علاوه بر اینها یک سس خوشمزه و رژیمی داره. آموزش سس رژیمی و خوشمزه برای سالاد مواد لازم برای تهیه سالاد ۲/۱ فنجان گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده ۲/۱ فنجان کنسرو ذرت یا ذرت پخته شده با آب و نمک ۲/۱ فنجان کنسرو لوبیا و یا لوبیای پخته شده با آب و نمک ۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه ساتوری شده ۲/۱ فنجان آووکادو پوست کنده و خرد شده ۱ فنجان کاهو خرد شده در صورت تمایل مواد لازم برای سس رژیمی ۱ فنجان گشنیز ۲/۱ فنجان ماست ۲ حبه سیر کمی نمک روغن زیتون ۴/۱ فنجان ۲ قاشق غذا خوری سرکه سیب طرز تهیه سس رژیمی برای سالاد برای سالاد که گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصف میکنیم. برگ گشنیز رو هم درشت ساتوری میکنیم و با بقیه مواد در بشقاب تزیین میکنیم. البته اگر آووکادو در دسترستون نبود میتونید به جاش از خیار با پوست استفاده کنید. برای تهیه سس هم تمام مواد رو با مقداری نمک و فلفل میکس کنید و وقتی سس کاملا یکدستی بدست اومد نوش جان کنید. آموزش سس رژیمی و خوشمزه برای سالاد فقط اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد در درجه اول توصیه میکنم با سیر دوست باشید چرا که هم خواص فوق العاده ای داره و هم واقعا در بعضی ترکیبات طعم عالی داره. بعدش اگر خیلی با خودتون کلنجار رفتید و دیدید واقعا نمیتونید سیر رو تحمل کنید میتونید از ترکیب بالا حذفش کنید و به جاش چند پر مرزه به گشنیز و ماستتون اضافه کنید که خوش عطرش میکنه. آموزش سس رژیمی و خوشمزه برای سالاد به جای سرکه سیب هم میتونید از سرکه سفید استفاده کنید. برای خوشگل تر شدن و کامل شدن سالاد از چیپس یا نان در روغن تفت داده شده میتونید استفاده کنید. البته در این صورت اگر مقدارش از دو سه تا پر بیشتر بشه دیگه سالادتون رژیمی نخواهد بود. منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...