نان خانگی علاوه برخوردن، پختنش هم سرشار از لذت و حس خوبه. پختن نون توی خونه بر خلاف تصور اکثریت کار خیلی آسونیه و به راحتی میشه توی خونه انواع نان رو تهیه کنیم. فقط کافیه کمی وقت و کمی حوصله به خرج بدیم تا یک صبحانه یا عصرانه ی بی نظیر رو در کنار عزیزانمون تجربه کنیم. نان رولی کره ای با گردو و شکرقهوه ای مواد لازم برای تهیه نان کره ای شیر ولرم یک پیمانه شکر یک چهارم پیمانه خمیرمایه فوری یک قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره آب شده پنجاه گرم ( یک چهارم پیمانه ) آرد سه پیمانه یا کمی بیشتر نمک یک چهارم قاشق چایخوری مواد لازم برای مغز نان مغز گردو یک سوم پیمانه شکر قهوه ای یک سوم پیمانه کره ی نرم پنجاه گرم پودر دارچین یک قاشق چایخوری مراحل تهیه نان رولی کره ای با مغز شکر و گردو ابتدا مواد وسط خمیر را توی میکسر ریخته و چند پالس میزنیم تا باهم ترکیب و یکدست بشه و کنار میذاریم. برای درست کردن خمیر ابتدا شیر ولرم رو توی کاسه ای مناسب ریخته و شکر رو به اون اضافه میکنیم. اضافه کردن شکر به شیر ولرم سپس مایه خمیر را روی شیر میپاشیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم. پاشیدن خمیرمایه روی شیر ولرم ترکیب شیرولرم ، شکر و خمیر مایه قبل از استراحت اولیه ظرف حاوی شیر و خمیر مایه رو به مدت ده دقیقه درجای گرم و تاریک مثل فضای داخل کابینت یا فر خاموش قرار میدیم تا خمیر مایه فعال شده و مایع پفکی بشه. ترکیب شیرولرم ، شکر و خمیر مایه فعال شده حالا روغن مایع یا کره آب شده هم دمای محیط را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. اضافه کردن روغن مایع حالا سه پیمانه آرد را به همراه نمک اضافه میکنیم. اضافه کردن آرد و نمک خمیر را هم میزنیم و اگر زیاد چسبنده بود کمی آرد میریزیم تا چسبندگی کم بشه و خمیر قابل ورز دادن باشه خمیر آماده ورز دادن خمیر را به مدت سه چهار دقیقه ورز میدیم تا لطیف و یکدست بشه. درحین کار اگر احساس کردین چسبندگی مانع کارتون میشه، دستتون رو به کمی آرد آغشته کرده و ادامه بدین. بعد از ورز دادن خمیر را نصف کرده و روی سطح آردپاشی شده قرار میدهیم و روی خمیر و وردنه هم کمی آرد میپاشیم. پهن کردن خمیر و رول کردن نان خمیر ورز داده شده و آماده پهن شدن خمیر را به عرض بیست و طول سی و پنج الی چهل سانت باز میکنیم و مواد میانی را روی آن میذاریم. قرار دادن مواد میانی روی خمیر باپشت قاشق مواد را با فاصله یک الی دوسانت از لبه ها روی خمیر پخش میکنیم. و خمیر را از دوطرف رول میکنیم تا درقسمت وسط خمیر رولهای طرفین بهم برسن. پخش کردن مواد میانی رول کردن خمیر از دوطرف خمیر رول شده و آماده قرار دادن درقالب قالب لوف بیست سانتی را با روغن مایع چرب میکنیم و خمیر را با احتیاط بلند کرده و توی قالب قرار میدیم. قالب را بمدت یکساعت درفضای گرم و تاریک میگذاریم تا حجم خمیر دوبرابر بشه. خمیر نان قبل از استراحت و حجیم شدن بعد از استراحت به آرومی و بوسیله برس روی خمیر را ترکیب شیر و تخم مرغ میمالیم. رومال کردن خمیر حجیم شده روی خمیر رومال شده کمی شکر دانه درشت سفید یا طلایی میپاشیم. پاشیدن شکر دانه درشت و قالب را توی فر داغ ۱۸۰ درجه میگذاریم به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه نان کاملا پخته و قهوه ای طلایی بشه. بعد از پخت قالب را از فر خارج کرده و نان را از قالب جدا میکنیم و اجازه میدهیم تا نان کاملا خنک بشه نان بعد از پخت بعد از خنک شدن نان را بوسیله کارد مخصوص برش داده و درکنار یک نوشیدنی داغ سرو میکنیم. نان کره ای به همراه نوشیدنی سیب و دارچین این نان خوشمزه درکنار نوشیدنی چای سبز با عطر و طعم سیب و دارچین ترکیب فوق العاده ای خواهد بود. چای سبز را دم کرده و داخلش یه برش نازک سیب و یه چوب دارچین میندازیم تا عطر سیب و دارچین به چای منتقل بشه. نان برش خورده منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...