حتما خیلی هاتون مثل من عاشق پیتزا هستید و مهمتر از اون پیتزا رو در پنیری بودنش میدونید. البته که پنیر پیتزا به دلیل پربی بسیار بالایی که داره اصلا سالم نیست و سلامتی رو به خطر میندازه، ولی چه میشه کرد که پیتزا بدون پنیر مزه ای نداره و تمام طعم خوش پیتزا به دلیل پنیرش هست. در این مطلب برای اون دوستانی که خیلی پنیر پیتزا دوست دارن و به ذائقه شون سازگاره یک نوع پیتزا میذارم که تنها با پنیر تهیه میشه و البته بسیار لذیذ و خوشمزه. پیتزا پنیری برش خورده مواد لازم برای تهیه پیتزا با پنیر اضافه خمیر پیتزا مواد زیر برای هر ۱ پیتزا مناسبه سس کچاپ یا سس پیتزا ۴ قاشق غذاخوری ۲۰۰ گرم موزارلای ورقه ای ۱۵۰ گرم موزارلای رنده شده ۲-۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده ریحان خرد شده مقداری طرز تهیه پیتزا پر از پنیر برای تهیه این پیتزای خیلی ساده و خوشمزه تنها کافیه خمیر پیتزا رو طبق دستوری که قبلا روی سایت قرار دادیم آماده کنید و بذارید ور بیاد. بعد از اینکه کاملا ور اومد، خمیر رو به ضخامت مناسب پهن کنید و دورش حاشیه ایجاد کنید. طرز تهیه پیتزا پنیری بعد هم ابتدا سس رو روی خمیر بمالید تا کاملا روی خمیر رو بپوشونه. پنیر ها رو روی پیتزا کاملا په کنید و ریحان خرد شده رو هم روش بپاشید. مراحل تهیه پیتزا پنیری بذارید در فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۲۰-۲۵ دقیقه کاملا بپزه. ۱۰ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی پنیر ها هم طلایی بشه. پیتزا پنیری طرز تهیه پیتزا پر از پنیر این پیتزا کالری بالایی داره و برای افرادی که پرهیز غذایی دارن توصیه نمیشه. نوش جان کنید و لذت ببرید. منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...