اگه تصمیم دارین با گوشت چرخ کرده غذا درست کنین و از طرفی دلتون تنوع هم میخواد بهتون پیشنهاد میکنم که حتما از گوشت چرخ کرده به شکل میت بال داخل غذاهاتون استفاده کنین. میتونیم از میت بال داخل خورشت ها، خوراک ها و حتی پلو مخلوط هامون استفاده کنیم و شکل و طعم جدیدی بهشون بدیم. در این مطلب هم طرز تهیه میت بال با سس گوجه رو براتون میذارم که میتونه به عنوان یه خورشت خوشمزه با برنج سرو بشه … میت بال با سس گوجه فرنگی مواد لازم برای تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز ۳ عدد گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی مراحل تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی ابتدا یک عدد پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده میکنیم، و آبش رو میگیریم. رنده کردن پیاز حالا گوشت چرخ کرده، ۱ الی نهایتا ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی برای وا نرفتن کوفته های گوشت، به مقدار کافی نمک و فلفل رو به پیاز اضافه میکنیم و مواد رو خوب با هم ورز میدیم. مخلوط کردن مواد میت بال بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با دستمون گلوله اش میکنیم و داخل یه ماهیتابه که کمی روغن توش ریختیم و روغن هم داغ شده با حرارت ملایم سرخ میکنیم. در ماهیتابه رو میذاریم و گاهی میت بالهارو زیرو رو میکنیم تا هم سرخ بشن و هم بپزن. سرخ کردن میت بال ها حالا نوبت به آماده کردن سس میت بالها میرسه. برای تهیه سس هم کافیه پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت بدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد. تفت دادن مواد وقتی رب سرخ شد گوجه فرنگی هایی که با غذا ساز یا مخلوط کن پوره کردیم هم بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکینم. اضافه کردن آب گوجه فرنگی حالا نعنا خشک رو هم میریزیم. اضافه کردن نعنا بعد یک لیوان آب به سس اضافه میکنیم. اضافه کردن آب در نهایت میت بال هارو دوباره داخل سس میذاریم ودر ماهیتابه رو هم میذاریم تا میت بالها برای نیم ساعت بپزن تا هم طعم سس رو بگیرن و هم خوب مغز پخت بشن. اضافه کردن میت بال به سس وقتی سس تنگ آب شد و خورشتمون به روغن افتاد دیگه آماده است. حالا میتونیم خورشت خوشمزه مون رو با برنج نوش جان کنیم …. میت بال با سس گوجه فرنگی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...