شنیسل مرغ از اون غذاهاست که رنگ و لعاب خوبی داره و بچه ها معمولا خیلی خوششون میاد. البته این دست غذاها نه تنها هیچ خاصیتی ندارن بلکه مضر هم هستن و چه بهتره کمتر طبخ بشه ولی خوب هرچی که باشه از ورژن های رستورانیش خیلی بهتره. شنیسل مرغ خیلی ساده درست میشه و تمام وقتی که ازتون میگیره یک ربع هست. که میتونید در کنارش مقداری سیب زمینی سرخ کرده و یا قارج سوخاری هم قرار بدید و با یک سس خوشمزه نوش جان کنید. شنیسل مرغ ساده و خوشمزه مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ فیله مرغ دو عدد آرد یک پیمانه تخم مرغ دو عدد پودر سوخاری (پودر نان خشک شده) یک پیمانه فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری کنجد در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن مراحل تهیه شنیسل مرغ مراحل تهیه شنیسل مرغ ابتدا فیله ها رو بین دو پلاستیک قرار بدید و با بیفتک کوب بکوبید. اگر هم بیفتک کوب ندارید میتونی با ضربه زدن با چنگال و یا پشت کارد فیله ها رو بکوبید. کوبیدن فیله مرغ در سه ظرف آرد و تخم مرغ ها و پودر سوخاری رو آماده کنید. به همراه پودر سوخاری نمک فلفل قرمز و کنجد مخلوط کنید و بعد هم در روغن داغ سرخ کنید. آغشته کردن مرغ به مواد برای شنیسل باید روغن داغ داغ باشه در حدی که اگه قاشق رو در روغن بذارید دورش حباب های ریز تشکیل بشه. هر طرف شنیسل حدود ۳-۴ دقیقه وقت لازم داره تا کاملا سرخ بشه. وقتی دو طرفش تغییر رنگ داد و طلایی شد از ظرف روغن خارج کنید و روی دستمال قرار بدید تا روغنش گرفته بشه. سرخ کردن شنیسل در نهایت روی دستمال قرار بدید تا روغنش گرفته بشه در انتها هم میتونید در کنار سالاد شیرازی و یا سیب زمینی سرخ کرده و یک سس خوشمزه نوش جان کنید. طرز تهیه شنیسل مرغ منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...