شربت نعنا و تخم ریحون یکی از شربت های فوق العاده خوش بو و خوش عطره که علاوه بر خوشمزه بودن خاصیت رفع عطش داره و میتونه به عنوان یه نوشیدنی شیک و عالی توی مهمونی هاتون هم استفاده بشه. خوبی این شربت اینه که تخم شربتی ها توی لیوان ته نشین نمیشن و شناور میمونن. خیلی راحت و آسون و یه گزینه ی عالی واسه مهمونی های ماه رمضون. شربت نعنا و تخم ریحون مواد لازم جهت تهیه ی شربت نعنا و تخم ریحون آب جوش : ۱ لیوان عرق نعنا : کمتر از نصف لیوان یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه،من طعم زعفرون انتخاب کردم تخم ریحون : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۴ قاشق غذاخوری لیمو و برگ نعنا : به مقدار لازم مواد لازم جهت تهیه ی شربت مراحل تهیه ی شربت نعنا و تخم ریحون ابتدا ۴ قاشق غذاخوری پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم ، با هم زن دستی سریع هم میزنیم که قشنگ رقیق بشه. مخلوط کردن آب جوش و پودر ژله وقتی خوب همش زدیم، میریزیمش داخل یه کاسه ی پلاستیکی و میزاریمش یخچال تا نیم بند بشه. ریختن مواد ژله در ظرف پلاستیکی دقت کنین که ژله نباید کامل بسته بشه ، فقط نیم بند یا به اصطلاح شل باشه. گذاشتن ژله در یخچال حالا میریم سراغ شربت، داخل ظرف مورد نظرمون یک لیوان آب میریزیم و تخم شربتی هارو بهش اضافه میکنیم به همراه عرق نعنا . ترکیب آب و تخم شربت و عرق نعنا شکر رو بهش اضافه میکنیم. چند قطره لیمو بهش اضافه میکنیم و با هم زن دستی هم میزنیم. هم که خورد میریزیم داخل یه لیوان یا هر ظرفی که دوس دارین. میزاریم یخچال برای مدت ۱ ساعت تا تخم شربتی ها خوب لعاب بدن. اضافه کردن شکر اضافه کردن لیمو گذاشتن شربت در یخچال ژلمون که نیم بند شد و تخم ریحون ها لعاب دادن، جفتشون رو داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم. مخلوط ژله و شربت حالا بعد از ترکیب، شربت ما آمادس. میتونین داخل لیوان بریزین و سرو کنین. نوش جانتون. شربت آمادس منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...