عید داره میاد و یکی از شیرینی هایی که معمولا تو عید برای پذیرایی ازش استفاده میکنیم و خیلی خوشمزه هم هست سوهان عسلیه … سوهان عسلی انواع مختلفی داره و با خیلی از دانه های روغنی تهیه میشه. در این مطلب طرز تهیه سوهان عسلی با بادوم رو براتون میذارم که خیلی لذیذه. امیدوارم این شیرینی خوشمزه رو تو خونه درست کنین و ازش لذت ببرین … سوهان عسلی بادامی مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی بادامی ۱ لیوان خلال بادام ۱/۲ لیوان شکر ۱/۲ لیوان گلاب ۸۰ گرم کره ۵ قاشق غذاخوری عسل ۳ قاشق چایخوری زعفران دم کرده پودر پسته برای تزیین مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی بادامی مراحل تهیه سوهان عسلی بادامی برای شروع شکر، عسل و گلاب رو داخل یه قابلمه میریزیم حرارت رو ملایم میکنیم. اضافه کردن مواد حالا مخلوط رو هم میزنیم تا به جوش بیاد و بعد کم کم مقداری غلیظ شده و کمی طلایی بشه. طلایی شدن مایه حالا که مایه طلایی شده کره رو هم اضافه میکنیم دقت کنین که حرارت باید ملایم باشه وگرنه کره میسوزه. اضافه کردن کره حالا مایه رو هم میزینم تا کره هم آب شده و مخلوط یکنواخت بشه. آب شدن کره بعد خلال بادام و زعفرون آب شده رو به مواد اضافه میکنیم. اضافه کردن بادام و زعفران حالا به صورت مداوم ولی خیلی آروم مخلوطو هم میزنیم تا خلال ها نشکنن انقدر به هم زدن ادامه میدیم تا بادام و مایه سوهان کمی تیره بشن ولی باید دقت کنین تا مخلوط نسوزه و تلخ نشه. هم زدن مواد هر وقت که رنگ مایه به حد دلخواهمون تیره شد با یه قاشق یه مقدار خیلی کم از مایه رو داخل یه کاسه آب سرد میریزیم اگه خودشو گرفت و سفت شد سوهانمون حاضره. سفت شدن سوهان حالا قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و خیلی سریع قاشق قاشق از مایه سوهان رو روی ظرفی که از قبل چرب کردیم میذاریم. دقت کنین تا این مرحله رو سریع انجام بدین چون مایه داخل قابلمه خیلی سریع سفت میشه. از همه مهم تر مراقب باشین که خودتون رو نسوزونین چون مایه فوق العاده داغ هستش. شکل دادن به سوهان قبل از سفت شدن سوهان روشو با پودر پسته تزیین کنین. تزیین با پودر پسته حالا سوهان های بادومی خوشمزه و خوشرنگمون حاضره … نوش جان سوهان عسلی بادامی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...