سس سالسا یکی از سس های خیلی خوشمزه و لذیذه که جز چاشنی های مکزیکی به حساب میاد و اغلب مزه تندی داره. این چاشنی خوش طعم جز سس هایی به حساب میاد که پخته نمیشن و بدون استفاده از حرارت تهیه میشن در صورتی که درست کردن این سس آسون و خوشمزه رو یاد بگیرین میتونین در کنار خیلی از غذاها به عنوان چاشنی ازش استفاده کنین. سس سالسا مواد لازم برای تهیه سس سالسا ۵ عدد گوجه فرنگی بزرگ ۱/۲ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد پیاز خیلی کوچک یا ۱/۲ عدد پیاز متوسط ۱ حبه سیر ۱ قاشق غذاخوری جعفری و گشنیز خورد شده ۱ الی دو عدد پیازچه در صورت تمایل ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس سالسا مراحل تهیه سس سالسا برای تهیه سس سالسا بهتره از فلفل چیلی تند استفاده کرد اما در صورتی که ترجیح بدین سستون خیلی تند نشه میتونین از فلفل دلمه ای هم استفاده کنین. میشه فلفل رو به صورت خام یا کبابی استفاده کرد به نظر من اگه فلفل رو کبابی کنین طعم سستون بهتر میشه برای اینکار فقط کافیه قسمت هسته های فلفل دلمه ای رو جدا کنین و گوشتش رو برای مدت تقریبا نیم ساعت داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا بپزه و در نهایت هم گریل رو روشن کنین تا پوستش زغالی بشه. کبابی کردن فلفل بعد از کبابی شدن فلفل پوست گوجه فرنگی هارو هم کنده و خوردشون میکنیم. پوست کندن گوجه فرنگی حالا همه مواد یعنی گوجه فرنگی، پیاز، پیاز چه، سبزی خورد شده، سیر، فلفل کبابی، روغن زیتون و به اندازه کافی نمک و فلفل قرمز رو داخل غذاساز میریزیم. ریختن مواد در غذاساز بعد غذاساز رو برای چند پالس میزنیم تا مواد خوب مخلوط شده و پوره بشن. حالا سسمون تقریبا آماده اس فقط باید برای مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت داخل یک ظرف در بسته تو یخچال بذاریمش تا مزه هاش به خورد هم برن و بعد آماده استفاده اس. آماده شدن سس این سس میتونه یه چاشنی عالی و خوشمزه برای انواع غذاها باشه … نوش جان سس سالسا منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...