ذرت در کنار تمامی فوایدی که داره دارای طعم بی نظیریه که در انواع غذاها و سالاد ها مورد استفاده قرار می گیرد. ذرت کبابی یه میان وعده ی آسون و سالم برای همه ی افراده. ذرت مانند سیب زمینی و برنج، یکی از سبزیجات نشاسته ای می باشد که از خانواده غلات و کربوهیدرات ها به شمار می رود. این گیاه یک منبع غنی از ویتامین B5، B1، ویتامین C و سرشار از فیبر می باشد که در سوخت و ساز بدن، مقابله با بیماری ها و مشکلات سوء هاضمه و دستگاه گوارشی مفید است. ذرت حاوی مواد مناسبی برای پیشگیری از سرطان و پایین آوردن سطح کلسترول و قند خون نیز می باشد. در این مطلب طرز تهیه ی یکی از روش های کباب کردن ذرت با استفاده از فویل آلومینیومی، مرحله به مرحله آورده شده است. آموزش تهیه ذرت کبابی با استفاده از فویل آلومینیومی مواد مورد نیاز برای کباب کردن ذرت با فویل آلومینیومی ذرت ۴ عدد کره ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم فویل آلومینیمی قبل از شروع به کار، فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار داده تا فر گرم شود. قرار دادن فر روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت سپس پوست و موهای ذرت را به طور کامل گرفته و آن را مرتب کنید. تمیز کردن پوست و موهای ذرت فویل های آلومینیومی را کمی بزرگتر از اندازه ذرت ها (به طور متوسط یک مستطیل ۲۵ در ۱۵ سانتی متری) ببرید. برای هر ذرت یک مستطیل آلومینیومی جدا گانه در نظر بگیرید. ذرت ها را در وسط فویل قرار داده، نصف قاشق کره را روی آن پخش کنید. سپس سر و ته فویل آلومینیومی را به خوبی ببندید؛ به طوری که در حین مراحل پخت، چیزی از آن بیرون نریزد. قرار دادن ذرت در فویل آلومینیومی ذرت های پیچیده شده در فویل آلومینیومی را مستقیما در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه بماند. قرار دادن ذرت ها در قسمت میانی فر در نهایت ذرت ها را از داخل فر خارج کرده و حداقل ۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا خنک شود. فویل آلومینیومی را باز کنید؛ کمی جعفری، نمک و فلفل روی آن بپاشید. برای خوردن آن می توانید از لیموی تازه، پنیر پارمزان و یا سس مایونز استفاده کنید. (توجه کنید که قبل از قرار دادن ذرت ها درون فر و همزمان با اضافه کردن کره، می توانید جعفری و نمک و فلفل را هم اضافه کنید). منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...