خورشت به آلو دارای طعمی ملس و خوشایندی است. همچنین طرز تهیه خورشت به آلو راحت است. به خاطر میوه های آلو و به این خورشت سرشار از خواص می باشد که برای سلامتی بدن مفید می باشد. کسانی که دچار تنبلی روده و بیماری یبوست هستند این خورشت بسیار مفید و موثر است. خورشت به آلو مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو : ۱ – به : ۳۵۰ گرم ۲ – گوشت خورشتی : ۵۰۰ گرم ۳ – آلو : ۲۰۰ گرم ۴ – پیاز متوسط : ۲ عدد ۵ – لپه : ۱۰۰ گرم ۶ – زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری ۷ – رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری ۸ – شکر : ۱ قاشق غذاخوری ۹ – نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم ۱۰ – روغن : به مقدار لازم طرز تهیه خورشت به آلو : ۱ – درون قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، سپس پیاز را اضافه کرده تا کمی سرخ شوند. ۲ – پیاز ها که کمی طلایی شد ، گوشت ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد آن ها را تفت بدهید. ۳ – رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و با مواد مخلوط کنید. ۴ – لپه ها را شسته و آبشان را بگیرید ، سپس به این مواد اضافه کنید و خوب همه را مخلوط و تفت دهید. ۵ – مقداری آب جوش روی مواد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا بپزنند. ۶ – آلو ها را که از قبل خیسانده اید با همان آبش به لپه و گوشت ها وقتی نیم پز شدند اضافه کنید. ۷ – به ها را پوست گرفته و خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند، سپس آن را به خورشت اضافه کنید. ۸ – زعفران و شکر را هم به خورشت اضافه کرده در قابلمه را بگذارید. ۹ – به مدت یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید خورشت به آلو بپزد و جا بیفتد. ۱۰ – بعد از یک ساعت با پخته شدن تمام مواد ، خورشت به آلو، آماده ی سرو کردن با پلو می باشد. مواد لازم ارایه شده برای تهیه ی خورشت به آلو برای ۴ نفر می باشد و مدت زمان لازم برای تهیه و پخت آن ۱۵۰ دقیقه یا دو ساعت و نیم می باشد. خورشت به آلو بسیار مقوی و ملین می باشد که برخی آن را با گوشت مرغ نیز تهیه می کنند و همراه پلو میل می کنند. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...