امروز میخوام طرز تهیه یه حلوا رو بهتون بگم که خیلی سریع حاضر میشه و طعم جدید و دلپذیریم داره. در این حلوا به جای شکر از عسل استفاده شده و گزینه مناسبی برای سفره های سحر و افطار ماه رمضون هم هست. امیدوارم این حلوا رو بپزین و ازش لذت ببرین. عسل حلوا مواد لازم برای تهیه عسل حلوا ۲۰۰ گرم آرد برنج ۱۴۰ گرم عسل ۱۰۰ گرم کره ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل مواد لازم برای تهیه عسل حلوا مراحل تهیه عسل حلوا ابتدا کره رو داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم بهش اجازه میدیم تا آب بشه. آب شدن کره وقتی کره کاملا آب شد آرد برنج رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با حرارت ملایم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت میدیم. تفت دادن آرد و کره وقتی آرد برنج فقط کمی تیره شد دارچین و هل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم تا مخلوطمون یکنواخت بشه و بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم. اضافه کردن دارچین و هل حالا باید به مخلوط آردمون اجازه بدیم تا کاملا از حرارت بیوفته و خنک بشه و بعد عسل رو اضافه میکینم. دقت کنین در صورتی که مخلوط هنوز داغ باشه و عسل رو بهش اضافه کنیم عسل سفت شده و حلوامون خراب میشه. اضافه کردن عسل عسل و آرد رو با قاشق خوب با هم مخلوط میکنیم تا حلوامون یکنواخت و منسجم بشه. حلوا منسجم شده حالا حلوا رو داخل ظرف مورد نظر ریخته و سرو میکنیم … نوش جان عسل حلوا منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...