حلوا عضو جدانشدنی سفره های سحری و افطار ماه رمضونه مخصوصا وقتی مهمونی برای افطاری داشته باشیم به احتمال زیاد سعی میکنیم که برای سفره افطارمون حلوا هم تهیه کنیم تا سفره مون رنگین تر باشه. در این مطلب طرز تهیه یه حلوا رو براتون میذاریم که به شکل ترافل درست شده و جلوه زیبایی به سفره مون میده. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم و ظاهرش لذت ببرین. ترافل حلوا مواد لازم برای تهیه ترافل حلوا ۲ پیمانه آرد ۱ پیمانه آب ۱ پیمانه روغن ۱ و ۱/۳ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب زعفران به مقدار لازم پودر نارگیل به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه ترافل حلوا مراحل تهیه ترافل حلوا ابتدا روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و اجازه میدیم تا داغ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه میکنیم. برای تهیه حلوا به شکل ترافل مقدار روغن نباید زیاد باشه چون در اینصورت وقتی حلوا رو داخل کپسول کاغذی میذاریم روغنش خیلی به کپسول پس میده و کاغذ کپسول چرب و روغنی میشه. اضافه کردن آرد شعله رو ملایم کرده و شروع به تفت دادن آرد میکنیم تا مزه خامی آرد گرفته شده و کم کم تغییر رنگ بده و تیره بشه. تفت دادن آرد تا آرد به رنگ دلخواهمون برسه شربت حلوا رو هم درست میکنیم. ابتدا آب رو داخل قابلمه ریخته و شکر رو هم اضافه میکنیم و شروع به همزدن میکنیم تا به یه مایع شفاف برسیم. اضافه کردن شکر حالا زعفرون رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن زعفران در نهایت گلاب رو هم اضافه کرده و زیر شعله رو خاموش میکنیم تا بوی گلاب نپره. اضافه کردن گلاب حالا کم کم آردمون هم به رنگ دلخواهمون رسیده. تغییر رنگ آرد شربت رو کم کم به آرد اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا آرد گوله نشه در این مرحله بهتره شعله گاز خیلی خیلی ملایم یا خاموش باشه. اضافه کردن شربت تمام شربت رو داخل آرد میریزیم و مدام هم میزنیم تا حلوامون شکل بگیره. شکل گرفتن حلوا وقتی حلوا کمی سرد شد ازش گلوله هایی به اندازه گردو درست میکنیم. شکل دادن ترافل داخل پودر نارگیل میغلتونیم. آغشته کردن به نارگیل و در نهایت داخل کپسول کاغذی میذاریمش. قرار دادن در کپسول حالا ترافل های خوشگل و خوشمزه ما آماده هستن و میتونیم سروشون کنیم … نوش جان ترافل حلوا منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...