همبرگر با مرغ تند غذایی بسیار خوشمزه بوده که نسبت به فست فودهایی که از بیرون تهیه میکنید، سالمتر است. همانطور که میدانید، هیچ موردی بیشتر از سیب زمینی سرخ شدهی شیرین و ترد در کنار یک ساندویچ همبرگر خوشمزه نیست! با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیهی همبرگر با مرغ تند با سیب زمینی سرخ شدهی شیرین را بیاموزید. مواد لازم برای تهیهی همبرگر با مرغ تند ۴۵۰ گرم (۱ پوند) سینه مرغ چرخ کرده ۲ قاشق چای خوری پیاز رنده شده ۱ قاشق چای خوری فلفل خورد شده ۱ قاشق چای خوری زیرهی سابیده شده ¼ قاشق چای خوری نمک ۱ سفیده تخم مرغ بزرگ ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون یا کانولا ۴ نان گرد، آنها را به دو نیم قسمت کرده و تست کنید ۴ برگ کاهو ۴ برش گوجه فرنگی * این مواد برای ۴ نفر کافی است. مواد لازم برای تهیهی سیب زمینی سرخ شدهی شیرین ۲ سیب زمینی متوسط شیرین ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری پودر چیلی طرز تهیهی همبرگر با مرغ تند مرغ، پیاز، فلفل، زیره، نمک و سفیدهی تخم مرغ را در کاسهای متوسط ریخته و به خوبی با دست ورز دهید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به فرم توپ در بیاورید. حال این توپ را با دست به دایره تبدیل کنید. روغن را در ماهیتابه بزرگ و نچسب، بر روی حرارت متوسط رو به زیاد، داغ کنید. سپس برگرها را داخل روغن داغ شده قرار دهید و هر طرف آنها را ۴ الی ۵ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شود. اکنون میتوانید همبرگرها را به همراه گوجه فرنگی و کاهو در داخل نان قرار داده و با سس دلخواه خود، سرو کنید. طرز تهیهی سیب زمینی سرخ شدهی شیرین برای سرو در کنار همبرگر با مرغ تند فر را بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سلسیوس) روشن کنید تا داغ شود. حال سیب زمینیهای شیرین را شسته و پوست کنید. سپس آنها را به باریکی ½ اینچ خورد کنید؛ سعی کنید اندازهها یکسان باشند تا پخت یکسانی داشته باشد. سیب زمینیها را پس از شستن و رفتن آب آنها، در روغن و پودر چیلی بریزید. اکنون بر روی کاغذ پخت نچسب بریزید و داخل فر بپزید (در حین پختن، یک بار آنها را زیر و رو کنید)، پختن به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه تا زمانی که طلایی – قهوهای و ترد بشود، کافی است. سیب زمینی سرخ شدهی شیرین شما آمادهی سرو است. حقایق تغذیهای همبرگر مرغ تند با سیب زمینی سرخ شدهی شیرین (حقایق تغذیهای زیر برای هر ۱ همبرگر به همراه نصف سیب زمینیهای سرخ شدهی شیرین است) کالری: ۳۴۵ کالری چربی کل: ۷ گرم چربی اشباع شده: ۱ گرم چربی اشباع نشده مونو: ۲ گرم کلسترول: ۶۵ میلی گرم سدیوم: ۴۶۵ میلی گرم کربوهیدرات: ۴۰ گرم فیبر رژیمی: ۷ گرم قند: ۸ گرم پروتئین: ۳۴ گرم پتاسیوم: ۳۸۱ میلی گرم آهن: ۱۵% ویتامین A: 202% ویتامین C: 8% کلسیوم: ۳۳% آیا تاکنون از این دستور برای تهیهی همبرگر با مرغ تند و سیب زمینی سرخ شده شیرین استفاده کردهاید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید. ترجمه اختصاصی مجله قرمز از Myfitnesspal’s Recipes منبع: myfitnesspal
همبرگر با مرغ تند غذایی بسیار خوشمزه بوده که نسبت به فست فودهایی که از بیرون تهیه میکنید، سالمتر است. همانطور که میدانید، هیچ موردی بیشتر از سیب زمینی سرخ شدهی شیرین و ترد در کنار یک ساندویچ همبرگر خوشمزه نیست! با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیهی همبرگر با مرغ تند با سیب زمینی سرخ شدهی شیرین را بیاموزید. مواد لازم برای تهیهی همبرگر با مرغ تند ۴۵۰ گرم (۱ پوند) سینه مرغ چرخ کرده ۲ قاشق چای خوری پیاز رنده شده ۱ قاشق چای خوری فلفل خورد شده ۱ قاشق چای خوری زیرهی سابیده شده ¼ قاشق چای خوری نمک ۱ سفیده تخم مرغ بزرگ ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون یا کانولا ۴ نان گرد، آنها را به دو نیم قسمت کرده و تست کنید ۴ برگ کاهو ۴ برش گوجه فرنگی * این مواد برای ۴ نفر کافی است. مواد لازم برای تهیهی سیب زمینی سرخ شدهی شیرین ۲ سیب زمینی متوسط شیرین ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری پودر چیلی طرز تهیهی همبرگر با مرغ تند مرغ، پیاز، فلفل، زیره، نمک و سفیدهی تخم مرغ را در کاسهای متوسط ریخته و به خوبی با دست ورز دهید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به فرم توپ در بیاورید. حال این توپ را با دست به دایره تبدیل کنید. روغن را در ماهیتابه بزرگ و نچسب، بر روی حرارت متوسط رو به زیاد، داغ کنید. سپس برگرها را داخل روغن داغ شده قرار دهید و هر طرف آنها را ۴ الی ۵ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شود. اکنون میتوانید همبرگرها را به همراه گوجه فرنگی و کاهو در داخل نان قرار داده و با سس دلخواه خود، سرو کنید. طرز تهیهی سیب زمینی سرخ شدهی شیرین برای سرو در کنار همبرگر با مرغ تند فر را بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سلسیوس) روشن کنید تا داغ شود. حال سیب زمینیهای شیرین را شسته و پوست کنید. سپس آنها را به باریکی ½ اینچ خورد کنید؛ سعی کنید اندازهها یکسان باشند تا پخت یکسانی داشته باشد. سیب زمینیها را پس از شستن و رفتن آب آنها، در روغن و پودر چیلی بریزید. اکنون بر روی کاغذ پخت نچسب بریزید و داخل فر بپزید (در حین پختن، یک بار آنها را زیر و رو کنید)، پختن به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه تا زمانی که طلایی – قهوهای و ترد بشود، کافی است. سیب زمینی سرخ شدهی شیرین شما آمادهی سرو است. حقایق تغذیهای همبرگر مرغ تند با سیب زمینی سرخ شدهی شیرین (حقایق تغذیهای زیر برای هر ۱ همبرگر به همراه نصف سیب زمینیهای سرخ شدهی شیرین است) کالری: ۳۴۵ کالری چربی کل: ۷ گرم چربی اشباع شده: ۱ گرم چربی اشباع نشده مونو: ۲ گرم کلسترول: ۶۵ میلی گرم سدیوم: ۴۶۵ میلی گرم کربوهیدرات: ۴۰ گرم فیبر رژیمی: ۷ گرم قند: ۸ گرم پروتئین: ۳۴ گرم پتاسیوم: ۳۸۱ میلی گرم آهن: ۱۵% ویتامین A: 202% ویتامین C: 8% کلسیوم: ۳۳% آیا تاکنون از این دستور برای تهیهی همبرگر با مرغ تند و سیب زمینی سرخ شده شیرین استفاده کردهاید؟ تجربیات خود را با بخش آشپزی مجله قرمز به اشتراک بگذارید. ترجمه اختصاصی مجله قرمز از Myfitnesspal’s Recipes منبع: myfitnesspal
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...