طرز تهیه پاستا بسیار راحت است. پاستا را با انواع مختلف می توان آماده و به همراه سس های مختلف سرو کرد. در اینجا طرز تهیه پاستا با سس آلفردو خوشمزه و با طعمی بی نظیر برای شما آماده شده است. طرز تهیه پاستا مرغ به همراه سس آلفردو مواد لازم : ۱ – پاستا : ۴۵۰ گرم ۲ – سینه مرغ : ۲ عدد ۳ – نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم ۴ – سیر : ۳ حبه ۵ – روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری ۶ – جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری ۷ – آبلیموی تازه : ۱/۲ پیمانه ۸ – فلفل قرمز خردشده : به میزان لازم ۹ – سس آلفردو : به میزان لازم دستور پخت پاستا مرغ با سس آلفردو : ۱ – قابلمه ای را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. ۲ – پاستا ها را همراه کمی نمک داخل آب در حال جوش بریزید و پس از مدت زمان لازم که روی بسته آن نوشته ، پاستا را آبکش کنید. ۳ – سینه های مرغ را با مقداری نمک . فلفل مزه دار کرده ، سپس کمی روغن در کف ماهی تابه ای مناسب ریخته و فیله مرغ را کباب کنید تا بپزند و رنگشان طلایی شوند و یا می توانید بر روی گریل این کار را انجام دهید. ۴ – بعد از اینکه فیله های مرغ پخته شدند، آن ها را به اندازه های یک بند انگشت خرد کنید. ۵ – روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید، سپس سیر را همراه فلفل قرمز اضافه کرده و مقداری تفت دهید. ۶ – سپس پاستای پخته و آبکش شده را درون قابلمه بریزد و مواد را با هم مخلوط و زیر و رو کرده و در ضمن حرارت زیر قابلمه را نیز خاموش کنید. ۷ – یک کاسه بزرگ انتخاب کرده و پاستا را در آن ریخته و مرغ را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل نیز بریزید. ۸ – جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. اگر دوست داشتید آبلیمو را نیز اضافه کنید. ۹ – طرز تهیه سس آلفردو قبلا آموزش داده شده است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه سس آلفردو کلیک کنید. ۱۰ – پاستا با مرغ به همراه سس آلفردو آماده ی سرو کردن می باشد، می توانید آن را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو نمایید. در طرز تهیه پاستا با مرغ می توانید از قارچ نیز استفاده کنید. قارچ ها را درون آبلیمو خرد کنید و با مقداری روغن یا کره تفت دهید و سپس به کاسه ای که مخلوط مرغ و پاستا است اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. می توانید با زیتون و گوجه گیلاسی آن را تزیین نمایید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...