طرز تهیه پاستا بسیار راحت است. پاستا را با انواع مختلف می توان آماده و به همراه سس های مختلف سرو کرد. در اینجا طرز تهیه پاستا با سس آلفردو خوشمزه و با طعمی بی نظیر برای شما آماده شده است.
طرز تهیه پاستا مرغ به همراه سس آلفردو
مواد لازم :
۱ – پاستا : ۴۵۰ گرم
۲ – سینه مرغ : ۲ عدد
۳ – نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
۴ – سیر : ۳ حبه
۵ – روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
۶ – جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
۷ – آبلیموی تازه : ۱/۲ پیمانه
۸ – فلفل قرمز خردشده : به میزان لازم
۹ – سس آلفردو : به میزان لازم
دستور پخت پاستا مرغ با سس آلفردو :
۱ – قابلمه ای را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
۲ – پاستا ها را همراه کمی نمک داخل آب در حال جوش بریزید و پس از مدت زمان لازم که روی بسته آن نوشته ، پاستا را آبکش کنید.
۳ – سینه های مرغ را با مقداری نمک . فلفل مزه دار کرده ، سپس کمی روغن در کف ماهی تابه ای مناسب ریخته و فیله مرغ را کباب کنید تا بپزند و رنگشان طلایی شوند و یا می توانید بر روی گریل این کار را انجام دهید.
۴ – بعد از اینکه فیله های مرغ پخته شدند، آن ها را به اندازه های یک بند انگشت خرد کنید.
۵ – روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید، سپس سیر را همراه فلفل قرمز اضافه کرده و مقداری تفت دهید.
۶ – سپس پاستای پخته و آبکش شده را درون قابلمه بریزد و مواد را با هم مخلوط و زیر و رو کرده و در ضمن حرارت زیر قابلمه را نیز خاموش کنید.
۷ – یک کاسه بزرگ انتخاب کرده و پاستا را در آن ریخته و مرغ را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل نیز بریزید.
۸ – جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. اگر دوست داشتید آبلیمو را نیز اضافه کنید.
۹ – طرز تهیه سس آلفردو قبلا آموزش داده شده است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه سس آلفردو کلیک کنید.
۱۰ – پاستا با مرغ به همراه سس آلفردو آماده ی سرو کردن می باشد، می توانید آن را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو نمایید.
در طرز تهیه پاستا با مرغ می توانید از قارچ نیز استفاده کنید. قارچ ها را درون آبلیمو خرد کنید و با مقداری روغن یا کره تفت دهید و سپس به کاسه ای که مخلوط مرغ و پاستا است اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. می توانید با زیتون و گوجه گیلاسی آن را تزیین نمایید.