سوپ قارچ خامه ای یکی از سوپ های بسیار ساده و مقوی است که خیلی خوشمزه و لذیذ می باشد. قارچ و خامه مواد اصلی این سوپ می باشند که شما با توجه با ذائقه خود می توانید از عصاره مرغ آماده یا آب مرغ در طرز تهیه سوپ قارچ و خامه استفاده نمایید. سوپ قارچ خامه ای سوپ قارچ و خامه یکی از سوپ های لذیذ و پرطرفدار مانند سوپ شیر و قارچ می باشد. در این نوع سوپ قارچ می توانید از آب یا شیر برای مایع سوپ خود بهره ببرید. البته برای طعم دار کردن آن نیز با توجه به ذائقه خود می توانید از عصاره مرغ یا آب مرغ نیز استفاده نمایید. مواد لازم: قارچ : ۲۵۰ گرم خامه: نصف لیوان پیاز: یک عدد متوسط روغن زیتون: به مقدار کافی آرد: دو قاشق غذاخوری آب یا شیر: چهار لیوان نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه جعفری برای تزیین: به مقدار لازم طرز تهیه سوپ قارچ و خامه : برای پخت سوپ قارچ خامه ای، ابتدا پیاز را نگینی ریز کرده در روغن زیتون سرخ می نماییم کمی که طلایی شد قارچ ها را که به اندازه های دلخواه برش داده اید، به پیاز ها اضافه نمایید و تفت دهید. (بگذارید آب پس داده قارچ، خشک گردد.) حالا شیر یا آب را به مواد اضافه نمایید. درب آن را بگذارید تا روی شعله ملایم بجوشد. در این مرحله از طرز تهیه سوپ قارچ و خامه, آرد را درون ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود، سپس از آب سوپ یک ملاقه بردارید و کم کم به آرد اضافه کرده با چنگال هم بزنید تا گلوله نشود و مخلوط صاف و یکدستی ایجاد شود. پس از آن آرد آماده شده را به مواد سوپ اضافه نمایید. نمک و فلفل سوپ را اندازه نمایید و بگذارید تا در حرارت ملایم بجوشد. در آخر که سوپ شما غلیظ گردید و آماده سرو شد، خامه را به آن اضافه نموده پس از اینکه دو الی سه دقیقه با مواد سوپ روی حرارت خیلی کم مخلوط گردید، سوپ قارچ و خامه را سرو نمایید و روی آن را با کمی جعفری تزیین کنید. ( اگر از عصاره مرغ استفاده می کنید، همراه با شیر یا آب به مواد سوپ در همان ابتدا اضافه نمایید ). امیدواریم با استفاده از دستور پخت سوپ قارچ و خامه این غذای خوشمزه و مقوی را در کنار خانواده سرو نمایید. برای درست کردن انواع سوپ و آش به قسمت انواع آش و سوپ بروید تا با طرز تهیه آن ها آشنا گردید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...