فیش فینگر از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی و سالم است که این نوع غذا دارای طعمی متفاوت و بی نظیر است؛ در طرز تهیه فیش فینگر از ماهی بدون استخوان استفاده می شود و شما می توانید این نوع غذا را با سس تاتار میل کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

فینگر فود و فیش فینگر از انواع غذاهای فرنگی خوش طعم و لذیذ هستند که از این غذاها اغلب برای پذیرایی از مهمانی ها در جشن تولد و مهمانی های مختلف استفاده می شود.

روش پخت فیش فینگر

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ماهی سفید : نیم کیلو گرم
  • آرد سفید : ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ه مزده شده : ۲ عدد
  • آرد سوخاری و یا خرده نان : ۲۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده و تازه : یک قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش : یک عدد
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس تاتار

  • سس مایونز : ۱۰۰ گرم
  • خیار شور رنده شده : سه عدد
  • کیپر : ۵۰ گرم ( نوعی سبزی که اغلب در پخت غذاهای مدیترانه ای استفاده می شود).
  • جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه فیش فینگر در منزل

در مرحله اول دستور پخت فیش فینگر ابتدا ماهی را به صورت نوارهایی باریک برش بزنید توجه داشته باشید که بهتر است ماهی را در جهت بافت گوشت آن برش دهید و نوارهای ماهی باید به اندازه ۸*۲ سانتی متر برش زده شود سپس روی برش های ماهی مقداری نمک بریزید.
در مرحله بعدی طرز تهیه فیش فینگر آرد را درون بشقابی گود بریزید سپس تخم مرغ و پودر سوخاری و خرده نان ها را درون بشقاب هایی جداگانه بریزید و لیمو ترش رنده شده را به همراه جعفری های خرد شده به خرده نان یا پودر سوخاری بیفزایید.

طرز تهیه فیش فینگر در منزل

نوارهای برش خورده ماهی را ابتدا درون آرد بغلطانید.

آغشته کردن برش ماهی به آرد

سپس تکه های ماهی را درون تخم مرغ قرار دهید.

آغشته کردن تکه های ماهی به تخم مرغ

در آخر برش های ماهی را به مخلوط خرده نان آغشته کنید.

ماهی فیش فینگر

در مرحله آخر دستور پخت فیش فینگر کاغذ روغنی را در کف سینی فر پهن کنید و برش های ماهی را درون سینی فر بچینید.

طرز تهیه ماهی انگشتی

سپس سینی فر را درون یخچال به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید تا برش های ماهی سفت و سرد شوند و آرد و تخم مرغ به خوبی به خورد برش های ماهی شوند. سپس فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و روی ماهی ها مقداری روغن زیتون بریزید سپس سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا ماهی ها طلایی و برشته شوند و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون فر بیرون آورید و فیش فینگر را روی دستمال حوله ای تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها به خوبی گرفته شود.

فیش فینگر

طرز تهیه سس تاتار

درون کاسه ای مناسب سس مایونز و کیپر و خیار شور و جعفری خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید سپس چند قطره لیمو ترش درون سس تاتار بریزید و دوباره همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. بعد از آماده شدن سس تاتار فیش فینگر ها را درون ظرف بچینید و به همراه سس تاتار این غذای خوشمزه و لذیذ را میل کنید.

فیش فینگر خوشمزه و خوش طعم

سس تاتار

در این مطلب طرز تهیه فیش فینگر با سس تاتار را به صورت مرحله به مرحله مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این غذای لذیذ نهایت لذت را ببرید؛ در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع غذای دریایی کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *