طرز تهیه خورشت مرغ بسیار ساده و در عین حال پرطرفدار است که در این مطلب دستور پخت یک خورشت مرغ ساده و اما خوشمزه و آموزش داده شده است و که نیاز به زمان اندکی دارد و آن را می توانید در کنار پلو و یا با نان میل و نوش جان نمایید. همچنین می توانید با تصاویر تزیین این خورشت مرغ خوشمزه ایده های خود را برای تزیین خورشت مرغ گسترش دهید. طرز تهیه خورشت مرغ ساده و خوشمزه مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ : ۱ – مرغ : یک کیلوگرم ۲ – روغن سرخ کردنی : به مقدار کافی ۳ – پیاز : ۱ عدد ۴ – رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری ۵ – گوجه فرنگی : ۴ عدد ۶ – آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری ۷ – نخود فرنگی برای تزیین : ۵ قاشق غذاخوری ۸ – هویج : ۵۰۰ گرم ۹ – نمک، فلفل : به مقدار لازم ۱۰ – زردچوبه : ۱/۳ قاشق چایخوری ۱۱ – سیب زمینی : ۲ عدد ۱۲ – زعفران آب کرده : ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه خورشت مرغ : ۱ – مرغ را همراه مقداری آب، پیاز و نمک و مقداری زردچوبه و یک عدد هویج درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا آبپز شود. زمانی که مرغ پخته شد باید یک لیوان آب مرغ برای تهیه سس بماند. ۲ – درون ماهی تابه ای مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی یا بهتر است روغن کنجد باشد ، بریزد و مرغ های پخته شده را سرخ کنید. ۳ – پیاز کوچکی را رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مقداری تفت دهید و بعد زعفران و آبلیمو و آب مرغ را اضافه کنید. اجازه دهید چند جوش بزند. ۴ – نصف سس را دورن قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و مرغ های سرخ کرده را درون آن بگذارید تا سس به خورد مرغ برود. ۵ – هویج ها را خلال خلال کرده و در مقداری روغن سرخ کنید و سس باقی مانده را روی هویج بریزید تا بپزند و سس به خورد هویج برود. ۶ – نخود فرنگی ها را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شوند و برای تزیین از آن استفاده کنید. ۷ – سیب زمینی را نیز خلال خلال کرده و در مقداری روغن سرخ نمایید. ۸ – گوجه ها را از وسط قاچ کرده و، مقداری روغن در ماهی تابه ای ریخته و گوجه ها را درون آن بگذارید و در ماهی تابه را بگذارید تا بخار کند و پخته شود. ۹ – مرغ را درون ظرف مورد نظر بکشید و در کنارش هویج های سسی و سیب زمینی و نخودفرنگی و گوجه ها را بچینید و همراه پلو سرو نمایید. تصاویر تزیین خورشت مرغ : تزیین خوشت مرغ می تواند باعث جرابیت سفره شما و در نتیجه بیشتر به چشم آمدن دست پخت بی نظیر شما باشد. در طرز تهیه خورشت مرغ با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید از فلفل دلمه ای و پود سیر نیز استفاده کنید. گوجه ها را نیز می توانید درون سس و مرغ با هم بپزید تا طعمی متفاوت را بچشید. لوبیاسبز پخته و ذرت نیز در تزیین خورشت مرغ نیز به کار می آید می توانید امتحان کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...