طرز تهیه خورشت آلو اسفناج در قسمت پایین برای شما قابل مشاهده است. این خورشت به دلیل وجود اسفناج خواص زیادی دارد و از جمله خورشت های سنتی و ایرانی, که هوادار زیادی را به خود جلب کرده است. خورشت آلو اسفناج را می توانید در مهمانی ها و مجالس رسمی پخت کنید. مواد لازم جهت تهیه خورش آلو اسفناج : گوشت تکه شده برای هر خورشت خوری سه عدد سبزی اسفناج یک کیلو آلو یک کاسه ماست خوری آرد گندم یک قاشق غذاخوری پیاز نگینی خرد شده یک عدد روغن به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه خورشت آلو اسفناج : اسفناج را پاک کرده, بشویید و ریز خرد کنید و سپس آن را با روغن سرخ کنید. پیاز نگینی خرد شده را با روغن و حرارت متوسط سرخ کنید و بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده تا پیاز داغ طلایی رنگ بدست آید. گوشت تکه شده, نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس اسفناج آماده شده را به همراه ۳ لیوان آب هم اضافه می کنیم و دو ساعت زمان می دهیم با شعله کم تا بپزد. آلو را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس دو ساعت دیگر هم زمان می دهیم تا خورشت آلو اسفناج ما کاملا جا بیفتد. خورشت آلو اسفناج آماده سرو است نوش جان کنید. خواص مواد داخل خورشت آلو اسفناج : در خورشت آلو اسفناج آلو دارای فیبر و آهن , اسفناج کاهش دهنده فشارخون , پیاز پیشگیری از سرطان و گوشت قرمز پیشگیری از کم خونی و نیز تقویت دندان می باشد. در این مطلب با طرز تهیه خورشت آلو اسفناج و خواص آن آشنا شدید. امیدواریم این خورشت محبوب را تهیه کنید و از میل کردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...