سوپی که میخوام امروز طرز تهیه اش رو براتون بگم جز پرطرفدار ترین سوپ هاست، یه سوپ خامه ای، لطیف و خوش طعم که میشه گفت یکی از مهم ترین خصیصه هاش سریع و بدون دردسر آماده شدنشه، پس اگه دنبال یه دستور آسون و سریع برای یه سوپ خوشمزه میگردین پیشنهاد میکنم حتما سوپ خامه این مطلب رو بذارین تو اولویت … سوپ خامه مواد لازم برای تهیه سوپ خامه ۱/۲ لیوان جو پرک ۴۰۰ گرم قارچ ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱ پیمانه خامه صبحونه ۲ الی ۳ عدد قرص گوشت مواد لازم برای تهیه سوپ خامه مراحل تهیه سوپ خامه ابتدا جو پرک و پیاز داغ رو داخل یه قابلمه ریخته و بعد ۳ لیوان آب بهشون اضافه میکنیم. اضافه کردن آب حالا شعله رو ملایم کرده و در قابلمه هم نیم لا میذاریم تا جو سر نره و از قابلمه سرریز نشه. بعد ۵ الی ۱۰ دقیقه جو یکم آب رو به خودش میکشه و نرم میشه. نیم پز شدن جو حالا مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم تا جو کاملا داخل آب ریز و حل بشه. پوره کردن مواد در این مرحله خامه رو با یه لیوان آب خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و بعد به سوپ اضافه میکنیم. میتونیم به جای خامه و آب از شیر استفاده کنیم. به غلظت سوپمون نگاه میکنیم در صورتی که دوست داشتیم رقیق تر باشه یک الی دو لیوان دیگه آب اضافه میکنیم. البته دقت کنین چون قراره سوپ حدود یک ربع الی بیست دقیقه دیگه رو حرارت بمونه تا جو خوب از خامی دربیاد و بپزه باز هم غلیظ میشه پس آب رو کم نریزین. اضافه کردن خامه حالا قرص گوشت رو اضافه میکنیم قرص هارو دونه دونه پودر کرده و اضافه میکنیم و مزه سوپ رو میچشیم هر وقت به نظرمون مزه سوپ خوب شد دیگه قرص نمیریزیم. از اونجایی قرص گوشت نمک و ادویه داره من از هیچ ادویه ای یا نمک برای سوپ استفاده نکردم. حالا اجازه میدیم تا سوپ حدود یه ربع بپزه تا قوام اومده و جو از خامی دربیاد. اضافه کردن قرص گوشت تو این فرصت قارچ رو آماده میکینم. قارچ رو حلقه حلقه میبریم و با کمی کره و نمک تفت میدیم. تفت دادن قارچ وقتی قارچ آب انداخت و پخت حرارت رو زیاد میکنیم تا هم آب قارچ کشیده بشه و هم قارچها یکم سرخ طلایی بشن. آماده شدن قارچ در ۵ دقیقه نهایی قارچ رو هم به سوپ اضافه میکنیم. اضافه کردن قارچ همونطور که دیدن کل زمان پخت این سوپ حدود نیم ساعت بود. سوپ آماده شده حالا سوپ رو سرو کرده و با لیمو تازه نوش جون میکنیم. سوپ خامه منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...