یکی از پیش غذاهای خیلی پرطرفدار رستوران ها که کوچیک و بزرگ طرفدارشن قارچ سوخاریه … من همیشه فکر میکردم که درست کردن قارچ سوخاری تو خونه باید سخت باشه و همش میترسیدم روکش سوخاری روی قارچ نمونه و بریزه، تا اینکه بالاخره دلو زدم به دریا و تو خونه درستش کردم و در کمال تعجب دیدم که نه تنها مواد سوخاری از روی قارچ نریخت بلکه خیلی آسون و ترو تمیزم درست شد و مزه شم که حرف نداشت، پس اگه شما هم جز اون دسته ای بودین که مثل من میترسیدین تو خونه درستش کنین معطل نکنین و دست به کار بشین … قارچ سوخاری مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری قارچ آرد گندم یا آرد سفید آرد یا پودر سوخاری تخم مرغ نمک زرچوبه (مقدار مواد رو ذکر نکردم چون بستگی به این داره که در نهایت دوست دارین چقدر قارچ سوخاری داشته باشین) مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری مراحل تهیه قارچ سوخاری شاید مهمترین فوت و فن داشتن یه قارچ سوخاری خوب همین اول کار و تمیز کردن قارچ ها باشه. نباید قارچ هارو بشورین چون آب رو به خودشون میکشن پس بهتره با یه دستمال مرطوب خوب تمیزشون کنین و بعد خوب خشکشون کنین. در صورتی که دلتون نمیومد نشورینشون دونه دونه بشورین و فوری خشکشون کنین تا به خودشون آب نکشن. تمیز کردن قارچ ها اگر که قارچ هاتون کوچیک بود درسته سوخاریشون کنین و اگرم مثل قارچای من بزرگ بودن بهتره نصفشون کنین تا بعد از سوخاری شدن خام باقی نمونن. نصف کردن قارچ ها حالا تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و با مقدار کافی نمک و زرچوبه همش بزنین تا از لختی در بیاد. زدن تخم مرغ بقیه مراحل خیلی آسونه فقط کافیه اول قارچ خام رو به مخلوط تخم مرغ آغشته کنین. آغشته کردن قارچ به تخم مرغ حالا تو آرد سفید یا گندم بغلتونینش. غلتاندن در آرد بعد برای بار دوم به تخم مرغ آغشته اش کنین. آغشته کردن مجدد قارچ در تخم مرغ در نهایت داخل آرد یا پودر سوخاری بغلتونینش. غلتاندن در آرد سوخاری به همین زاحتی قارچ ما آماده سوخاری شدنه. قارچ آماده شده داخل یه قابلمه به مقدار کافی روغن بریزین و اجازه بدین تا روغن با حرارت متوسط خوب داغ بشه. حالا قارچ هارو داخل روغن بریزین تا سرخ و ترد و طلایی بشن. سرخ کردن قارچ وقتی قارچ ها سرخ شدن از روغن درشون بیارین و روی یه دستمال بذارینشون تا روغن اضافیشون بره. طلایی شدن قارچ حالا قارچ های سوخاری ترد و خوشمزه ما حاضرن و داخلشون هم خوب نرم شده. فقط دقت کنین تا قارچ رو با حرارت زیاد سرخ نکنین تا قارچ علاوه بر طلایی شدن به مرور زمان نرم هم بشه و بپزه … نوش جان قارچ سوخاری منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...