خرما جز اون دسته از خوراکی هایی هست که سر سفره افطار همه ما گذاشته میشه و خیلی هم طرفدار داره و میتونیم با خرما دسرها و خوراکی های مختلفی درست کنیم یکی از اون دسرهایی که میشه با خرما درست کرد، ترافل خرمایی هست که هم خوشمزه و هم مقویه و میتونه انتخاب خوبی برای ماه رمضان باشه مخصوصا زمانی که مهمون دارین و میخواین توی زمان کم به سفرتون رنگ و لعاب بیشتری بدین. ترافل خرما مواد مورد نیاز برای تهیه ترافل خرمایی خرما بدون هسته ۵۰۰ گرم بیسکوییت پودر شده پتی بور ۱۵۰ گرم کره ۴۰ گرم مغز گردو پودر شده ۱۰۰ گرم دارچین یک قاشق چایی خوری پودر زنجبیل یک قاشق چایی خوری هل آسیاب شده ۴-۵ دونه مواد مورد نیاز برای غلتاندن ترافل پودر نارگیل پودر پسته پودر گردو مواد لازم برای تهیه ترافل خرما مراحل تهیه ترافل خرمایی ابتدا کره رو داخل ماهیتابه روی شعله میذاریم تا آب بشه. آب شدن کره خرماها رو به کره اضافه میکنیم و با پشت قاشق اون رو له میکنیم.(شعله گاز خیلی کم باشه نیازی به حرارت بالا نداریم). له کردن خرما خرمای له شده بیسکوییت پتی بور رو پودر میکنیم و به خرما اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با خرماها مخلوط بشن. اضافه کردن بیسکوییت حالا نوبت اضافه کردن گردو ها میرسه میتونیم گردو ها رو خیلی پودر نکنیم تا یه خورده زیر دندون بیاد ولی اگر بخوایم که یکدست باشه و فقط طعمشو داشته باشیم میتونیم بیشتر پودرش کنیم. اضافه کردن گردو برای طعم دادن میتونیم از دارچین و زنجبیل و پودر هل استفاده کنیم و هر سه رو به مخلوطمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن. اضافه کردن ادویه ها بعد از مخلوط شدن همه مواد با هم از روی شعله برمیداریم و دستمون رو چرب میکنیم تا مواد به دستمون نچسبه و خرماها رو به شکل توپی در میاریم. گرد در آوردن مخلوط حالا نوبت به غلتوندن داخل مواد رسیده میتونیم هر کدوم رو داخل نارگیل یا پودر پسته بغلتونیم و یا داخل هر دو بغلتونیم. غلتاندن داخل مواد ترافل خرمایی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...