در این مطلب طرز تهیه کدو سبز شکم پر را مطرح می نماییم که یکی از دستورات عالی و بی نظیر می باشد. با این دستور می توانید غذایی خوشمزه و عالی بپزید که مطمئنا طعم آن مورد پسند همه علاقه مندان کدو سبز قرار می گیرد. تا پایان این مطلب همراه ما باشید و از این دستور نهایت استفاده را ببرید.

مطمئنا اگر شما نیز با خواص کدو سبز آشنا باشید، سعی می کنید طبخ انواع غذا با کدو سبز را یاد بگیرید. کدو سبز شکم پر یکی از این نوع غذاهاست که بسیار شبیه به بادمجان شکم پر می باشد. در دستور پخت کدو سبز شکم پر از مواد و مخلفات زیادی مانند سیب زمینی، ذرت، سبزیجات و… استفاده می شود. انتخاب مواد ترکیبی این کدوها کاملاً سلیقه ای است.

مواد لازم

  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • کدو سبز: ۳ عدد
  • زیتون: به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری یا گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • برنج یا جو پخته شده: یک پیمانه
  • سبزی خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۱۰۰ گرم
  • ادویه کاری: یک قاشق چای خوری
  • روغن مایع: برای سرخ کردن
  • پیاز نگینی شده: یک عدد
  • پنیر موزارلا: به میزان لازم

 

طرز تهیه کدو سبز شکم پر خوشمزه و ایده آل

فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید. کدو ها را بشویید و سر آن را جدا کنید. حالا کدوها را از وسط نصف کنید.

کدو سبز نصف شده

محتویات هر قسمت از کدوها را خالی کنید.

کدو سبزسینی فر را در مقابل خود قرار دهید. بر روی سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید. این کاغذ را به مقداری کمی روغن زیتون آغشته کنید. روی کدوها کمی نمک بپاشید.

خالی کردن محتویات کدو

سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید.

در ادامه طرز تهیه کدو سبز شکم پر, مقداری روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از کم حجم شدن پیاز و نرم شدن آن، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه و هم بزنید.

تفت دادن گوشت

منتظر بمانید تا آب گوشت کاملاً خشک شود. رب گوجه فرنگی را در تابه دیگری تفت دهید و منتظر بمانید تا خوش رنگ شود.

سیب زمینی و گوجه

مغز کدوها را به آن اضافه و تفت دهید. آن گاه ظرف را در کناری قرار دهید. زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و نمک را به تابه گوشت اضافه و هم بزنید تا ادویه به طور کامل به خورد گوشت رود. در ادامه سبزی، مرغ و برنج یا جو پخته شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. توجه داشته باشید که این غذا را می توان همچون دلمه کدو سبز با مواد میانی متفاوتی تهیه نمود که انتخاب آنها کاملا سلیقه ای است.

میکس جو و هویج

میکس هویج و جو

۵ دقیقه آن ها را تفت دهید و آن گاه با محتویات داخل تابه، کدوها را پر کنید. بعد از پر کردن کدوها، آن ها را در سینی بچینید. در مرحله آخر طرز تهیه کدو سبز شکم پر, پنیر موزارلای رنده شده را بر روی کدوها بریزید.

کدو شبز شکم پر

به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کدوها سرد شوند.

طرز تهیه کدو سبز شکم پر

از اینکه تا پایان مطلب دستور پخت کدو سبز شکم پر همراه ما بودید، بسیار سپاس گذاریم و امیدواریم این دستور تهیه مورد لطف و عنایت شما عزیزان قرار گرفته باشد و از طعم بی نظیر این غذا نهایت استفاده را ببرید.

The post کدو سبز شکم پر یک غذای ایرانی فوق العاده برای تنوع در برنامه غذایی appeared first on آرگا.

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *