پنکیک از انواع خوراکی های خوشمزه و اشتهاآور است که به راحتی می توانید آن را در منزل برای وعده صبحانه و یا به عنوان میان وعده و دسر تهیه کنید. در طرز تهیه پنکیک می توانید از برش های میوه و شکلات و پودر کاکائو و … استفاده کنید که هر کدام از این روش ها طعم و مزه خاص خود را دارند. پنکیک یا کیک تابه ای از انواع کیک های خوش طعم و نازک است که در مدت زمان کوتاه و با مواد لازم ساده ای تهیه می شود و شیر و تخم مرغ و آرد پایه اصلی برای تهیه پنکیک ها هستند. طرز تهیه پنکیک با ۵ روش مختلف برای تهیه پنکیک از مواد لازم مختلفی استفاده می شود که انتخاب مواد لازم برای تهیه پنکیک به ذائقه شما بستگی دارد. در ادامه ۵ روش مختلف برای تهیه پنکیک را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم. ۱٫ دستور تهیه پنکیک ساده پنکیک ساده از انواع پنکیک های مناسب برای وعده صبحانه است و شما می توانید این نوع پنکیک را با انواع مربا و عسل و کره و شکلات صبحانه و … میل کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. مواد لازم آرد : ۱٫۵ پیمانه شیر : ۱ پیمانه کره : ۳۰ گرم شکر : ۱ قاشق غذاخوری تخم مرغ : ۱ عدد بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری نمک : نوک قاشق چایخوری طرز تهیه برای تهیه پنکیک ساده شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا کرم رنگ و لطیف شوند و شکر درون تخم مرغ حل شود. سپس وانیل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پنکیک ساده کره نرم شده و شیر را به مایه پنکیک اضافه کنید و با کمک همزن مواد را هم بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند. بیکنیگ پودر و آرد و نمک را الک کنید. مخلوط آرد را به مایه پنکیک اضافه کنید و با کمک قاشق مایه پنکیک را هم بزنید تا گلوله های آرد درون مایه پنکیک باز شوند و مخلوط خمیر پنکیک یکدست شود. در این مرحله از طرز تهیه پنکیک ساده درون تابه ای نچسب مقداری روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود و یک ملاقه از مایه پنکیک را بردارید و درون روغن بریزید و با پشت قاشق مایه پنکیک را پخش کنید تا نازک شود و بعد از اینکه یک طرف پنکیک سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ و طلایی شود. پنکیک را از درون روغن خارج کنید و باقی مانده مایه پنکیک را به همین روش آماده کنید. ۲٫ دستور تهیه پنکیک دارچین و سیب پنکیک سیب و دارچین طعم بی نظیر و متفاوتی دارد و شما می توانید این نوع پنکیک خوش طعم را در منزل به راحتی تهیه کنید. مواد لازم آرد : ۱٫۵ پیمانه شیر : ۱ پیمانه شکر : دو قاشق غذاخوری تخم مرغ : یک عدد کره : ۳۰ گرم وانیل : نوک قاشق چایخوری بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری دارچین : یک قاشق مرباخوری سیب : به میزان لازم دستور پخت یک قاشق غذاخوری شکر و وانیل و تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید. با کمک همزن مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شوند. کره آب شده و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین، بیکینگ پودر و آرد را الک کنید. مخلوط آرد را به مایه پنکیک اضافه کنید و با کمک قاشق مایه پنکیک را هم بزنید توجه داشته باشید که غلظت مواد باید به اندازه ای باشد که وقتی سیب ها را داخل مایه پنکیک قرار می دهید مایه به سیب ها بچسبد. اگر مایه پنکیک خیلی شل یا سفت بود می توانید مقداری آرد و یا شیر به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی دستور تهیه پنکیک سیب و دارچین، سیب ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و قسمت هسته سیب ها را بیرون آورید و با کمک ماسوره فرم دهی خامه سیب ها را فرم دهید سپس یک قاشق باقی مانده از شکر را با دارچین مخلوط کنید و مخلوط این مواد را روی سطح سیب ها بریزید. حلقه های سیب را روی یکدیگر قرار دهید. حلقه های سیب را داخل مایه پنکیک بزنید. در مرحله آخر طرز تهیه پنکیک با سیب و دارچین کف تابه ای مناسب را با کره چرب کنید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود سپس سیب های آغشته به مایه پنکیک را درون تابه قرار دهید و شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید و درب تابه را ببندید تا پنکیک مغز پخت شود و یک طرف آن طلایی رنگ شود سپس پنکیک را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر پنکیک طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که در این مرحله نیازی نیست که درب تابه بسته باشد و بعد از اینکه طرف دیگر پنکیک طلایی و سرخ شد پنکیک ها را درون ظرفی مناسب قرار دهید تا سرد شوند. ۳٫ دستور تهیه پنکیک شکلاتی پنکیک شکلاتی از انواع پنکیک های مقوی و خوشمزه هستند و شما می توانید از این نوع پنکیک ها در وعده صبحانه و میان وعده و یا به عنوان دسر استفاده کنید. مواد لازم آرد : یک و یک چهارم پیمانه شکر : ۱٫۲ لیوان تخم مرغ : یک عدد وانیل : ۱ قاشق مرباخوری شیر : ۱٫۵ لیوان نمک : ۱ قاشق مرباخوری کره : ۵ قاشق سوپخوری پودر کاکائو : ۴ قاشق غذاخوری خامه پاستوریزه : ۱ بسته صورتی بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه برای تهیه پنکیک شکلاتی ابتدا درون ظرفی مناسب آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو و شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله از طرز تهیه پنکیک شکلاتی درون ظرفی دیگر کره و تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید و با کمک همزن مخلوط تخم مرغ را هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با یکدیگر ترکیب شوند سپس مخلوط مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. در مرحله بعدی روش تهیه پنکیک شکلاتی تابه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شود با کمک ملاقه یک چهارم از مواد را درون تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرف مایه پنکیک سرخ و مغز پخت شود. طرف دیگر پنکیک را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی رنگ شود. سپس پنکیک پخته شده را درون ظرف مناسبی قرار دهید تا سرد شود و بعد از سرد شدن پنکیک با کمک خامه روی آن را تزیین کنید. می توانید برای تزیین پنکیک شکلاتی روی پنکیک یک لایه خامه بمالید سپس پنکیک دیگری را روی خامه قرار دهید و به صورت چند لایه پنکیک را تزیین کنید. ۴٫ دستور تهیه پنکیک نوتلا پنکیک نوتلا طعم و مزه بی نظیری دارد و این نوع پنکیک روش تهیه راحتی دارد و شما می توانید در مدت زمان کوتاهی پنکیک نوتلا را در منزل تهیه کنید. مواد لازم شکلات صبحانه برای هر پنکیک : یک قاشق غذاخوری نمک : مقدار کمی بیکینگ پودر : دو قاشق غذاخوری روغن : ۴ قاشق غذاخوری آرد : به مقدار لازم ( مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که مایه پنکیک به شکل ماست زده شده در آید ) شیر : ۲۵۰ گرم تخم مرغ : دو عدد طرز تهیه برای طرز تهیه پنکیک نوتلا ابتدا تخم مرغ و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک همزن تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند سپس روغن و شیر و بیکینگ پودر و آرد را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید تا خمیر پنکیک یکدست شود. درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس به کمک ملاقه از مایه پنکیک بردارید و مایه پنکیک را در کف تابه به شکل گرد پهن کنید و بعد از سرخ شدن یک طرف پنکیک طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود. پنکیک را از درون تابه بیرون آورید و شکلات را روی سطح پنکیک بریزید. پنکیک را به صورت لوله ای بپیچید. ۵٫ دستور تهیه پنکیک موز پنکیک موز از انواع پنکیک های رژیمی و سالم است و اگر شما به دنبال صبحانه ای مقوی و در عین حال رژیمی هستید بهتر است این نوع پنکیک را در منزل تهیه کنید. مواد لازم تخم مرغ کوچک : دو عدد موز بزرگ : یک عدد عسل : به مقدار لازم روغن و یا کره : به مقدار لازم طرز تهیه در طرز تهیه پنکیک موز ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را به کمک همزن هم بزنید تا کف کند و پف دار شود. موز را به صورت پوره ای با کمک قاشق له کنید سپس پوره موز و عسل و زرده تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید و با کمک همزن مواد را هم بزنید. مخلوط زرده تخم مرغ را به سفیده زده شده اضافه کنید و مایه پنکیک را به صورت دورانی با کمک قاشق هم بزنید تا پف تخم مرغ نخوابد. تابه ای نچسب را با کمک روغن و یا کره چرب کنید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود و مقداری از مایه پنکیک را بردارید و درون تابه بریزید و با پشت قاشق مایه پنکیک را پخش کنید تا یک طرف آن سرخ شود سپس طرف دیگر مایه پنکیک را سرخ کنید و پنکیک پخته شده را درون ظرف مناسبی قرار دهید تا خنک شد. در این مطلب با ۵ روش مختلف برای طرز تهیه پنکیک آشنا شدید که امیدواریم با کمک این روش ها بتوانید پنکیک با طعم بی نظیری را در منزل تهیه کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع پنکیک کلیک کنید. The post پنج آموزش فوق العاده برای تهیه پنکیک های خوشمزه و متنوع appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...