طرز تهیه سمبوسه هندی مشابه سمبوسه های ایرانی می باشد و سمبوسه هندی با سبزیجات نظیر سیب زمینی و فلفل سیاه و جعفری تهیه می شود. سمبوسه هندی نیز از انواع سمبوسه های پرطرفدار و خوشمزه است که شما می توانید این خوراکی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

مواد سمبوسه هندی را در درون خمیر قرار می دهند از این رو سمبوسه هندی نوعی پای نیز محسوب می شود. سمبوسه سیب زمینی و سمبوسه هندی را می توان جزء انواع سمبوسه های لذیذ و خوش طعم محسوب کرد.

سمبوسه هندی خوشمزه و خوش طعم

مواد لازم برای تهیه خمیر سمبوسه

آب : ۱ پیمانه
آرد : ۲٫۵ پیمانه
نمک : ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی سمبوسه

جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
پوره سیب زمینی : ۱٫۵ پیمانه
پیاز : نصف پیمانه
ادویه گراماسالا : ۱ قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمز : به میزان لازم
آویشن : ۱ قاشق غذا خوری
زنجبیل : ۱/۲ قاشق چای خوری

روش تهیه خمیر سمبوسه هندی

ابتدا آرد را به خوبی الک کنید سپس در درون ظرفی مناسب آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آرد الک شده را به صورت آرام آرام به محلول آب و نمک اضافه نمایید.

الک کردن آرد خمیر سمبوسه
در مرحله بعدی طرز تهیه خمیر سمبوسه خمیر را جمع کنید و ۶۰ مرتبه خمیر را بکوبید. خمیر سمبوسه را در درون کاسه ای تمیز قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید سپس ظرف حاوی خمیر سمبوسه را به مدت ۲۰ تا ۶۰ دقیقه در دررون دمای محیط قرار دهید.

خمیر سمبوسه

روش تهیه مواد میانی سمبوسه هندی

ابتدا سیب زمنی را به صورت پوره در آورید و سپس پوره سیب زمینی را با جعفری ساطوری شده و پیاز رنده شده به خوبی مخلوط کنید سپس نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و ادویه گراماسالا و زنجبیل را به مواد میانی سمبوسه هندی اضافه کنید توجه داشته باشید که میزان استفاده از این ادویه ها اختیاری است.

طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه

روش های زیادی برای پیچیدن سمبوسه وجود دارد که در ادامه این مطلب روش پیچیدن سمبوسه هندی را به شما عزیزان آموزش می دهیم. در مرحله اول طرز تهیه سمبوسه هندی ابتدا خمیر را به ۴ قسمت تبدیل کنید سپس خمیر را به شکل دایره و با کمک وردنه باز کنید و ۱/۳ از مواد میانی سمبوسه را در وسط خمیر قرار دهید و سپس خمیر را به صورت بقچه ای شکل جمع کنید و دوباره با کمک وردنه خمیر را به قطر ۱٫۵ سانتی متر باز کنید.
همه این مراحل را برای بقیه خمیر ها تکرار کنید.
بعد از آماده شدن خمیر ها در مرحله بعدی دستور پخت سمبوسه هندی یک قاشق غذا خوری روغن در درون تابه ای مناسب بریزید و اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شود سپس خمیر سمبوسه را در درون روغن قرار دهید تا دو طرف آن سرخ شود .

نحوه پیچیدن سمبوسه هندی

طرز تهیه سمبوسه هندی در منزل

بعد از طرز تهیه سمبوسه هندی آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید و به صورت داغ و همراه با سس گوجه فرنگی و هر نوع نوشیدنی دلخواه سمبوسه را میل کنید. همچنین می توانید سمبوسه را در درون دیس مناسبی قرار دهید و آن را با کمک سس و انواع سبزیجات مختلف تزیین کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *