سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. اگر از طرفداران غذای دریایی هستید امروز برای شما طرز تهیه یک غذای آسان با ماهی سالمون را تدارک دیدهایم. با این دستورالعمل و دیدن ویدئوی آموزشی آن میتوانید بهراحتی و سریع یک ماهی سالمون لذیذ با سس خامه ویژه طبخ کنید. با ما همراه باشید. گوشت ماهی سالمون بسیار لذیذ و خوشطعم است اگر این ماهی را با سس ویژهای که آموزش میدهیم بپزید طعم خوشایند آن دوچندان خواهد شد. یک غذای آسان با ماهی سالمون فیله سالمون با سس خامه ویژه مواد لازم فیله سالمون پوستکنده و تمیز: چهار عدد روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری کره: سه قاشق غذاخوری سیر خردشده: شش حبه پیاز زرد کوچک: یک عدد گوجه خشکشده در روغن زیتون: ۱۵۰ گرم ترکیب شیر و خامه: یک و سهچهارم پیمانه بچه اسفناج (اسفناج های کوچک): سه پیمانه پنیر پارمزان رندهشده: نصف پیمانه جعفری تازه: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم آب گوشت: نصف پیمانه (اختیاری است) 🔔نکته: طرز تهیه گوجهفرنگی خشکشده در روغن زیتون را در مقاله طرز تهیه میگو خامهای آموزش دادهایم. طرز تهیه غذای آسان با ماهی سالمون ابتدا به هر دو طرف فیلههای سالمون کمی نمک و فلفل بزنید تا گوشت سالمون مزهدار شود. کمی روغن مایع گیاهی مانند روغن زیتون در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. هر طرف فیلههای سالمون مزهدارشده را پنج دقیقه در روغن سرخ کنید. حالا فیلهها را از تابه بیرون بیاورید. کره را در همین تابه بریزید تا ذوب شود. سیر خردشده را حدود یک دقیقه در کره تفت دهید تا عطر آن به مشامتان برسد. پیاز خردشده را اضافه و با سیر مخلوط کنید. در این مرحله اگر دوست دارید کمی عصاره یا آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کمی تبخیر شود. حالا گوجهفرنگی خشکشده را اضافه کنید اجازه دهید یک تا دو دقیقه با بقیه مواد بپزد. در این مرحله ترکیب شیر و خامه یا خامۀ تنها را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید بهآرامی بجوشد تا کمی غلیظ شود. در این مدت گاهی سس را بهآرامی هم بزنید تا یکدست شود. کمی نمک و فلفل به سس اضافه کنید. حالا برگههای کوچک اسفناج را در این سس بریزید تا نرم شوند. پنیر پارمزان رندهشده را در این مرحله اضافه و مخلوط کنید. چند دقیقه اجازه دهید پنیر کاملاً ذوب شود و سس یکدست شود. حالا فیلههای سالمون سرخشده را در این سس ویژه قرار دهید تا با سس کمی بپزد. کمی جعفری خردشده نیز اضافه کنید. با قاشق سس را روی ماهی هم بریزید تا فیله سالمون کاملاً با سس مخلوط شود. بعد از چند دقیقه ماهی سالمون شما آماده است. میتوانید آن را برنج یا سبزیجات بخارپز سرو کنید. منبع : برگرفته از وب سایت روزچین بخش تغذیه سالم روزچین
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...