غذایی که امروز براتون میذارم اسمش بادمجون کبابه و واقعا خوشمزست و میتونین اونو در کنار زرشک پلو و مرغ برای مهمونیاتون سرو کنید .علاوه بر اون به تنهایی یه غذای کامل در کنار برنج برای ناهار و در کنار نون برای شامه .برای پخت این غذای خوشمزه در خرید بادمجون بسیار دقت کنید که تخم نداشته باشه تا غذاتونو تلخ نکنه .بادمجونایی که پوست تیره دارن سفت و کشیده هم هستن بسیار عالین و برای این غذا بهتره که گوشتی باشه چون بادمجون باریک بیشتر به درد سرخ کردن میخوره. طرز تهیه ی بادمجان کباب شمالی مواد لازم برای تهیه ی بادمجان کباب شمالی بادمجان ۵ عدد متوسط گوجه ۵ عدد پیاز ۴ عدد متوسط مغز گردوی سابیده شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری سرپر ریحان خشک ۳ قاشق غذاخوری رب انار ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل به اندازه ی کافی کره ۵۰ گرم در صورت تمایل مواد لازم برای تهیه ی بادمجان کباب شمالی روش تهیه ی بادمجان کباب شمالی بادمجونارو از ۲ ساعت قبل پوست گرفته و از وسط نصفش کنید طوری که به انتها نرسه و بشه لای اون مواد رو قرار داد و نمک بزنید تا کمی آب خودشو پس بده و تلخیش گرفته بشه .در انتخاب بادمجون دقت کنید که بدون تخم باشه تا غذاتونو تلخ نکنه .سپس بادمجونارو در حدی که کمی طلایی بشه سرخ کنید و گوجه رو هم از وسط نصف کرده یا درسته کمی داخلش رو خالی کنید و اونو مثل بادمجون سرخ کنید. سرخ کردن بادمجان و گوجه ها پیازهارو رنده کرده و داخل روغنی که بادمجون و گوجه رو تفت داده بودین بریزین تا کمی تفت بخوره . تفت دادن پبازها سپس به ترتیب رب گوجه و رب انار رو اضافه کنید و قشنگ هم بزنین تا مخلوط بشه .اگه خواستین از کره استفاده کنید باید تمام مواد رو داخل کره تفت بدین. افزودن رب انار و رب گوجه به پیاز در این مرحله ریحان خشک رو اضافه و مخلوط کنید و بعد از اون مغز گردو رو داخل مواد بریزین و نمک و فلفلش رو هم بچشید که به اندازه باشه. اضافه کردن ریحان خشک و مغز گردوی سابیده شده بعد از اینکه مواد آماده شد به ترتیب داخل بادمجونا و گوجه رو پر کنید و داخل تابه بچینین .به اندازه ی نصف استکان یا ۱/۴ لیوان داخلش آب بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا ته نگیره. مواد رو داخل بادمجان و گوجه قرار دهید بعد از حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت غذا آماده میشه و میتونین میل کنید. بادمجان کباب شمالی برای تهیه ی بادمجون کباب کم روغن یا نسبتا رژیمی میتونین مواد رو بدون تفت دادن داخل بادمجون و گوجه بذارین و فقط بادمجونارو کمی طلایی کنید و نیازی هم به اضافه کردن آب نیست چون تمام مواد به همراه آبی که پیاز و گوجه از خودشون پس میدن میپزن .اینجوری دیگه نمیخواد نگران کالری مصرفیتون هم باشین. منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...