کیک هامینگبرد (Hummingbird cake) یکی از انواع معروف کیک به ویژه در جنوب آمریکا هست. این کیک برای اولین بار در جزیره جامائیکا تهیه شده و اسم این کیک هم از پرنده بومی همین منطقه گرفته شده. در پخت این کیک از پوره آناناس و موز له شده استفاده میکنند این کیک به صورت دو لایه درست میشه و فراستینگ اون هم کرم پنیری هست. در ادامه یک دستور کامل از کیک هامینگبرد رو براتون آوردم که می تونید اون رو درست کنید و مزش رو امتحان کنید. این کیک خیلی مقوی هست. طرز تهیه کیک هامینگ برد مواد لازم برای تهیه کیک هامینگبرد آرد ۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه شکر قهوه ای ۱ پیمانه دارچین ۱ قاشق چایی خوری جوش شیرین ۱ قاشق چایی خوری نمک نصف قاشق چایی خوری تخم مرغ بزرگ ۳ عدد روغن مایع سه چهارم پیمانه وانیل ۱ قاشق چایی خوری کمپوت آناناس یک قوطی(۲۳۰ گرم) موز له شده ۲ پیمانه (تقریبا ۴ عدد) گردو خرد شده ۱ پیمانه کرم پنیری مراحل تهیه کیک هامینگبرد فر رو روشن کرده و درجه حرارت اون رو روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار بدید. دو تا قالب گرد با قطر ۲۰ سانتی متر رو چرپ کرده و کف اونها رو کاغذ روغنی بندازید. آماده کردن قالب کیک در یک کاسه بزرگ آرد رو الک کنید و بعد، شکر، شکر قهوه ای، نمک، جوش شیرین و دارچین رو بهش اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی مواد رو با هم مخلوط کنید. اونها رو کنار بذارید. مخلوط کردن مواد خشک تخم مرغ ها رو در کاسه شکسته و کمی اونها رو با یک چنگال یا همزن دستی هم بزنید. روغن، وانیل، موز له شده و کمپوت آناناس پوره شده به همراه آبش رو به تخم مرغ ها اضافه کنید با یک قاشق چوبی یا لیسک مواد رو مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب بشن. برای تهیه کیک همیشه سعی کنید از روغنهای سبک و بدون بو استفاده کنید تا بافت کیکتون خمیری نشه. روغن هسته انگور یکی از بهترین گزینه ها برای کیک هست. مخلوط کردن تخم مرغ، روغن و میوه ها مخلوط تخم مرغی رو به مواد خشک داخل کاسه اضافه کنید و با همون لیسک یا قاشق چوبی به خوبی مواد رو هم بزنید تا یکدست بشن و هیچ گلوله آردی توی اون باقی نمونه. در هم زدن زیاده روی نکنید. مخلوط کردن مایه تخم مرغی با مواد خشک مغز گردوی خرد شده رو هم اضافه کرده و هم بزنید. اینکه چقدر گردو ها رو خرد کنید به ذائقه خودتون بستگی داره. اضافه کردن گردو مایه کیک رو دو قسمت کرده و داخل قالب ها بریزید، بعد کیک رو داخل فر قرار بدید تا بپزه. وقتی که خلال دندان یا چاقو رو در مرکز کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته شده. بسته به فر شما ممکنه بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان میبره. ریختن مایه کیک در قالب کیک رو از فر خارج کرده و اون رو روی توری فلزی قرار بدید تا خنک بشه. بعد از ده دقیقه کیک ها رو از قالب خارج کرده و روی توری قرار بدید تا کاملا خنک بشن. خنک کردن کیک فراستینگی که برای پوشاندن این کیک استفاده میشه، کرم پنیری هست. می تونید در فرصتی که کیک در حال خنک شدن هست، شما کرم پنیری رو آماده کنید. بعد دو لایه کیک رو روی هم قرار داده و وسط اونها رو با کرم پنیری بپوشونید. قرار دادن دو لایه کیک روی هم و پوشاندن آنها با کرم پنیری رو و اطراف کیک رو هم با باقی کرم پنیری بپوشونید. میتونید خیلی ساده این کار رو انجام بدید و یا هر جچوری که دوست دارید کیک رو طبق سلیقه خودتون تزیین کنید. پوشاندن کیک با کرم پنیری میتونید برای تزیین از گلهایی که با آناناس درست و خشک شده یا هر میوه ی خشک شده دیگه ای هم استفاده کنید. تزیین کیک با آناناس خشک شده کیک رو به مدت حداقل نیم ساعت قبل از برش زدن داخل یخچال قرار بدید. بعد اون رو برش بزنید و با یک نوشیدنی گرم و بدون شکر نوش جان کنید. این کیک هم مقوی هست و هم کمی سنگین و شیرین. اگه دوست داشتید، میتونید از مقدار شکر کیک کمی کم کنید. مثلا به جای یک پیمانه شکر که ۲۰۰ گرم هست، ۱۵۰ گرم شکر بریزید. کیک هامینگ برد منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...