به نظر من یه کیک خونگی و خوشمزه همیشه جزء بهترین گزینه ها واسه دور همی های دوستانه و عصرونه هست. مخصوصا وقتی ساده و بی دردسر باشه و سریع آماده بشه. این کیک هم از اون دسته ای هست که درست کردنش خستتون نمیکنه. باید بدونید که به خاطر وجود موز بافت این کیک بسیار نرم و لطیف و میشه گفت کمی خیس هست. پس موقع میل کردن اگر تو قسمتایی حالت خمیری حس کردین نگران نشید که کیکتون نپخته. کیک موز مواد لازم برای تهیه کیک موز موز ۳ عدد آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد کره ۱۲۵ گرم آب یا شیر ۶۵ سی سی جوش شیرین نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق مربا خوری مواد لازم مراحل تهیه کیک موز برای شروع کره نرم شده رو با شکر هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه. کره موزهارو با چنگال له کرده و به مواد اضافه میکنیم. موز حالا تخم مرغ ها رو میشکونیم و هم میزنیم تا حباب های ریز رو روی مایع ببینیم. تخم مرغ آرد رو کم کم الک کرده و به مواد اضافه میکنیم. آرد جوش شیرین، بیکینگ پودر و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم. بیکینگ پودر به همین سادگی. خمیر کیک ما آمادست. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا داغ بشه. حالا مایع رو میریزیم تو قالب چرب شده. اگه دوس داشتین تیکه های موز رو به صورت پراکنده داخل خمیر بزارید. من یه کمی دارچین هم روی مواد داخل قالب ریختم که البته کاملا سلیقه ای هست. خمیر حدود ۴۰ دقیقه کیکمون تو فر میمونه. با چنگال تست کنید که داخل کیک پخته شده یا نه. اگر خمیر به چنگال نچسبید کیکمون حاضره. کیک بعد از اینکه کیک خنک شد برش بزنید. میتونید با موز و سس شکلات و یا هرچی که سلیقتون هست تزیین و سرو کنید. نوش جان… منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...