کیک ها از خوراکی های خوشمزه و فوق العاده ای هستند که در ملل مختلف با روش های گوناگونی تهیه می شوند. کیک آلمانی از این نوع کیک های ملیتی است که با کرم کارامل تهیه می شود و در دسته کیک های چند طبقه مانند کیک اسپارتاک قرار می گیرد. در طرز تهیه کیک فرانسوی ما را همراهی بفرمایید. مواد لازم شکر: ۸۰ گرم زرده تخم مرغ: ۳ عدد خامه(فرم گرفته): ۳۰۰ گرم فروتفیل توت فرنگی: یک دوم پیمانه توت فرنگی: ۵۰۰ گرم وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری شیر: دو و یک چهارم پیمانه کره: ۶۰ گرم کیک اسفنجی ۴ تخم مرغ(در قالب ۲۳ سانتی متری): یک عدد نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه طرز تهیه کیک فرانسوی کیک اسفنجی ۴ تخم مرغ را قبل از شروع طرز تهیه کیک فرانسوی آماده و تهیه کنید. شما عزیزان می توانید طرز تهیه کیک اسفنجی را در لینک مشاهده بفرمایید. بعد از اینکه کیک را از قالب خارج کردید، آن را به دو لایه تقسیم کنید. یکی از این لایه ها را در کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری قرار دهید. دور قالب را ورق استات بگذارید. توت فرنگی ها را در دیواره قالب بچینید. کرم خنک شده را روی کیک خوشمزه بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک فرانسوی, کمی به طرف دیواره حرکت کنید تا روی توت فرنگی های اطراف دیواره نیز بسته شود. در واقع توت فرنگی ها را در سر جای خود فیکس کند. روی این کرم را کمی توت فرنگی خرد شده بپاشید و در ادامه روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید. در این مرحله مواظب باشید ارتفاع خامه از توت فرنگی بیشتر نشود. لایه بعدی کیک را روی خامه بگذارید و روی آن یک لایه نازک خامه بکشید و آن گاه کیک را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. در ادامه فروتفیل توت فرنگی را روی خامه پخش کرده و آن را با توت فرنگی تزیین کنید. طرز تهیه کرم برای تهیه کرم ابتدا زرده تخم مرغ را با چنگال به هم بزنید. نشاسته ذرت و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه شیر سرد را به مواد اضافه کنید. باقی مانده شیر را داغ کرده و به مواد کرم بیفزایید. آن را روی شعله گذاشته و با حرارت متوسط مدام هم بزنید. وقتی که کرم غلیظ شد، آن را از روی شعله برداشته و کره را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کره ذوب شود. ظرف کرم را عوض کنید. روی ظرف را با نایلون بپوشانید و در کناری قرار دهید تا خنک شود. بعد از اینکه کرم خنک شد، حالا می توانید وانیل را به آن اضافه کنید. نکات برای تهیه بهتر کیک فرانسوی برای بهتر شدن روال کار بهتر است مایه کیک اسفنجی را بین دو قالب ۲۳ سانتی متری تقسیم کنید و به مدت نیم ساعت در فر بپزید. در این صورت دیگر نیازی به لایه کردن کیک نیست. برای لایه میانی کیک نیز می توانید از میوه های قرمز رنگ مانند آلبالو، گیلاس و توت فرنگی استفاده کنید. از اینکه تا پایان مطلب طرز تهیه کیک فرانسوی همراه ما بودید، سپاس گذاریم و امیدواریم این کیک خوشمزه را در منزل در کنار خانواده تهیه و نوش جان بفرمایید. شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک انواع کیک ما را در سایت دنبال بفرمایید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...