کیک ها خوراکی های خوشمزه و عامه پسندی هستند که از انواع مختلفی متشکل می شوند و اصولا چه در منزل چه در کافی شاپ ها به عنوان یک عصرانه لذیذ و خوشمزه مورد پسند عموم قرار می گیرند. ما در این مطلب از طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی نوشته ایم. کیک شکلاتی از انواع کیک های محبوب محسوب می شود. از جمله محبوب ترین کیک های شکلاتی می توان به چیز کیک شکلاتی، و کیک اسفنجی شکلاتی اشاره کرد. کیک بی بی شکلاتی نیز دارای طعم عالی و طرفداران بسیار زیادی است. مواد لازم: برای درست کردن کیک شکلاتی بی بی به مواد اولیه زیر نیازمندیم: آرد مخصوص شیرینی پزی ۲ پیمانه پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر دو و نیم قاشق مرباخوری جوش شیرین ۱/۲ قاشق مرباخوری نمک ۱/۴ قاشق مرباخوری پودر نسکافه یک قاشق مرباخوری پودر شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شیر یک پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری آب جوش ۱/۲ پیمانه طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی: برای پخت کیک شکلاتی بی بی به روش زیر عمل کنید: ابتدا آرد را به همراه پودر شکر و کاکائو و نسکافه با نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر در یک ظرف مناسب بریزید و باهم ترکیب کنید تا یک دست شوند. فر را روشن کنید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. شیر و تخم مرغ و روغن و وانیل را در وسط همان ظرفی که مواد خشک را ریخته بودید بریزید. همزن را روشن کنید و به مدت دو دقیقه با دور کند مواد را هم بزنید. به تدریج آب جوش را به مواد کیک اضافه کنید. در دو قالب ۲۲ سانتی متری که کف آنها را چرب و آرد پاشی کرده اید، بیاورید و به طور مساوی از مایع کیک درون آن بریزید. قالب ها را در طبقه وسط فر که از قبل روشن کرده ایم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید. تا بیست دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد. بعد از سپری شدن تایم مورد نظر با فرو کردن یک خلال دندان در وسط کیک از پختن کیک شکلاتی خود اطمینان حاصل کنید. اگر خلال دندان تمیز از درون کیک بیرون آمد، یعنی که کیک شما پخته است. وقتی کیک را از درون فکر خارج کردی به آن ده دقیقه زمان بدهید تا خنک شود، سپس از قالب خارجش کنید. بعد از خنک شدن کیک با سس شکلات و یا خامه مورد پسند خود وسط و روی کیک را تزیین کنید. چند نکته مهم در پخت کیک شکلاتی بی بی: در طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید تا مواد یک دستی داشته باشید. اگر مقدار شکر را کم کردید به همان نسبت از مقدار کاکائو هم برای جلوگیری از تلخ شدن کیک کم کنید. در نتیجه چون از حجم مواد خشک کم شده است برای رقیق نشدن مواد کیک شکلاتی باید میزان آب جوش را هم کم بفرمایید. از کیک شکلاتی بی بی می توان به عنوان عصرانه، کیک تولد و دیگر مناسبت ها استفاده کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...