تهیه کوکی میکری به عنوان یک چاشت و میان وعده محبوبیت دارد. کوکی میکری در واقع یک نوع کیک است با برش های شکیل و دلخواه. استفاده از دستگاه ساندویچ ساز در طرز تهیه کوکی میکری باعث شده است در کمترین زمان، کوکی میکری ما آماده شود.

به خاطر پخت و آماده شدن سریع کوکی میکری، کیک سه دقیقه ای نیز به آن می گویند. کوکی میکری می تواند همچون کیک فنجانی و کیک یزدی گزینه ایده آلی برای پذیرایی از مهمان ها باشد.

مواد لازم

  • آرد: یک پیمانه
  • پود کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق غذا خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : ۲عدد
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • شیر یا آب: ۳۰ میلی لیتر
  • کره: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کوکی میکری خوشمزه

ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم ۳ بار الک می کنید . این کار به نرم شدن و اسفنجی شدن کیک کمک می کند. اگر بخواهید کل کیک کاکائویی شود، کاکائو را نیز در همین مرحله به آن اضافه کنید اما اگر می خواهید نصف کیک ساده و نصف دیگر کیک کاکائویی باشد، پودر کاکائو را در آخر اضافه کنید.

شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط نمایید.

طرز تهیه کوکی میکری

تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید. وانیل را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

اضافه کردن تخم مرغ به مایه کیک

در مرحله بعدی طرز تهیه کوکی میکری با ساندویج ساز, آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را به مایه کیک اضافه و هم بزنید. آب یا شیر را کم کم به آن اضافه کنید.

حالا اگر می خواهید کوکی میکری دو رنگ داشته باشید ۱٫۵ قاشق کاکائو را در نصف مواد اضافه و هم بزنید. دقت کنید ۳ قاشق پودر کاکائو برای کل مایه کیک است.

ساندویچ ساز را چرب کنید. در آن را ببندید و بگذارید به مدت ۳ دقیقه گرم شود. بعد از گذشت ۳ دقیقه، مایه کیک را در قالب ها ریخته و درب دستگاه را ببندید. توجه کنید که قالب ها را کاملا پر نکنید.

ریختن مایه کیک در دستگاه ساندویچ ساز

دستور پخت کوکی میکری

بعد از ۳ یا ۵ دقیقه کوکی میکری شما آماده است و می توانید آن را میل کنید. از همراهی شما عزیزان در دستور پخت کوکی میکری سپاس گذاریم.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *