تهیه کوکی میکری به عنوان یک چاشت و میان وعده محبوبیت دارد. کوکی میکری در واقع یک نوع کیک است با برش های شکیل و دلخواه. استفاده از دستگاه ساندویچ ساز در طرز تهیه کوکی میکری باعث شده است در کمترین زمان، کوکی میکری ما آماده شود. به خاطر پخت و آماده شدن سریع کوکی میکری، کیک سه دقیقه ای نیز به آن می گویند. کوکی میکری می تواند همچون کیک فنجانی و کیک یزدی گزینه ایده آلی برای پذیرایی از مهمان ها باشد. مواد لازم آرد: یک پیمانه پود کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری بکینگ پودر: یک قاشق غذا خوری وانیل: یک قاشق چای خوری تخم مرغ : ۲عدد شکر: ۱۰۰ گرم شیر یا آب: ۳۰ میلی لیتر کره: ۱/۲ پیمانه طرز تهیه کوکی میکری خوشمزه ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم ۳ بار الک می کنید . این کار به نرم شدن و اسفنجی شدن کیک کمک می کند. اگر بخواهید کل کیک کاکائویی شود، کاکائو را نیز در همین مرحله به آن اضافه کنید اما اگر می خواهید نصف کیک ساده و نصف دیگر کیک کاکائویی باشد، پودر کاکائو را در آخر اضافه کنید. شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط نمایید. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید. وانیل را به آن اضافه کنید و به هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کوکی میکری با ساندویج ساز, آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را به مایه کیک اضافه و هم بزنید. آب یا شیر را کم کم به آن اضافه کنید. حالا اگر می خواهید کوکی میکری دو رنگ داشته باشید ۱٫۵ قاشق کاکائو را در نصف مواد اضافه و هم بزنید. دقت کنید ۳ قاشق پودر کاکائو برای کل مایه کیک است. ساندویچ ساز را چرب کنید. در آن را ببندید و بگذارید به مدت ۳ دقیقه گرم شود. بعد از گذشت ۳ دقیقه، مایه کیک را در قالب ها ریخته و درب دستگاه را ببندید. توجه کنید که قالب ها را کاملا پر نکنید. بعد از ۳ یا ۵ دقیقه کوکی میکری شما آماده است و می توانید آن را میل کنید. از همراهی شما عزیزان در دستور پخت کوکی میکری سپاس گذاریم. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...