کوفته لبنانی به کیبه معروف است و از انواع غذاهای سنتی کشور لبنان است که با مواد میانی مختلفی پخته می شود. در طرز تهیه کوفته لبنانی از گوشت مخصوص کیبه که نرم است استفاده می شود و شما می توانید گوشت مخصوص این غذای فرنگی را در منزل تهیه کنید و یا آن را به صورت آماده از قصابی ها خریداری کنید.

کوفته ها از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار هستند و از خوشمزه ترین انواع کوفته ها می توان به کوفته تبریزی و کوفته لبنانی و کوفته برنجی اشاره کرد که بهتر است کدبانوهای عزیز این غذاهای مقوی و خوشمزه را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

دستور پخت کوفته لبنانی

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی بدون چربی ( دو بار چرخ شده )‌ : ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • بلغور گندم پخته و آبکش شده : دو لیوان
  • ادویه مخلوط لبنان : یک قاشق مرباخوری ( فلفل بهار و دارچین و جوز هندی را به صورت پوره در آورید سپس آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید.)
  • یخ خورد شده و یا آب یخ : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته لبنانی خوشمزه در منزل

برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را رنده کنید سپس فلفل را هم به صورت ریز خرد کنید. درون ظرفی مناسب گوشت را با پیاز و فلفل و نمک و ادویه و بلغور مخلوط کنید و مواد کوفته را با مقداری آب یخ و یا یخ خرد شده ورز بدهید. توجه داشته باشید که برای طرز تهیه کوفته لبنانی باید گوشت را به خوبی ورز دهید بنابراین می توانید گوشت را ۲ بار دیگر چرخ کنید و یا از خرد کن برقی برای نرم کردن گوشت استفاده نمایید سپس مواد کوفته را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد از مدت زمان ذکر شده مواد را از یخچال خارج کنید و به مدت چند دقیقه دیگر مخلوط مواد کوفته لبنانی را ورز دهید. در مرحله بعدی طرز پخت کوفته لبنانی دست ها را مرطوب کنید و از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید سپس مواد کوفته را در کف دست ها پهن کنید و از مایه مواد میانی مخصوص کوفته لبنانی به اندازه یک قاشق غذاخوری در وسط کوفته قرار دهید سپس اطراف کوفته را به یکدیگر برسانید و کوفته را به شکل دوک حالت دهید و همه کوفته ها را به همین روش آماده کنید و آن ها را درون روغن سرخ کنید.

کوفته لبنانی

برای طرز تهیه کوفته لبنانی همچنین می توانید اطراف و کف ظرف مناسبی را چرب کنید سپس نیمی از مواد کوفته را در کف ظرف با کمک دست پهن کنید سپس از مایه مخصوص کوفته روی مواد بریزید و مایه کوفته را پخش کنید و بقیه مواد را روی مواد میانی بریزید و پهن کنید سپس با کمک چاقو کوفته لبنانی را به شکل لوزی برش دهید و مقداری روغن روی برش های کوفته بریزید سپس ظرف حاوی کوفته ها را در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا کوفته ها به خوبی بپزند و روی آن ها طلایی شود می توانید روی ظرف حاوی کوفته ها را فویل بکشید سپس ظرف را درون فر قرار دهید.

کوفته لبنانی خوشمزه و خوش طعم

مواد میانی کوفته لبنانی ( با روش سنتی )

  • خلال بادام : ۱/۲ فنجان
  • روغن : سه قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط ( به صورت ریز خرد شود )‌‌: دو عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
  • دارچین : ۱/۴ قاشق مرباخوری
  • ادویه مخلوط لبنان : ۱/۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه مواد میانی

ابتدا روغن را درون تابه بریزید تا به خوبی گرم شود سپس خلال های بادام را درون روغن بریزید تا طلایی رنگ شوند. خلال های بادام را بعد از تفت دادن از روغن بیرون آورید و پیاز خرد شده و ادویه ها و گوشت چرخ کرده را درون تابه بریزید و تفت دهید و اجازه دهید گوشت به خوبی پخته شود سپس خلال های بادام تفت داده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید.

کوفته لبنانی

مواد لازم برای تهیه مایه وسط کوفته لبنانی ( نوع دوم )

  • بادام : ۱/۲ فنجان
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده : ۱ فنجان
  • دارچین : ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه مواد میانی کوفته لبنانی ( نوع دوم )‌

بادام را درون روغن تفت دهید و سپس بقیه مواد را به بادام اضافه کنید و اجازه دهید مواد تفت بخورند و با بادام به خوبی مخلوط شوند.

طرز تهیه کوفته لبنانی

در این مطلب با دستور پخت کوفته لبنانی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع کوفته خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع کوفته کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *