کمپوت های میوه انواع متفاوتی دارند و شما می توانید انواع کمپوت ها نظیر کمپوت گیلاس و کمپوت سیب و …. را خودتان تهیه کنید. کمپوت های خانگی از نظر بهداشتی مطمئن تر هستند طرز تهیه کمپوت گیلاس را با ۲ روش در این بخش در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار داده ایم. برای درست کردن کمپوت گیلاسدر خانه نباید هسته گیلاس ها را خارج نمایید زیرا بهتر است که کمپوت شکل طبیعی خود را حفظ کند. کمپوت گیلاس را می توانید بعد از خنک شدن به همراه بستنی سنتی و یا به تنهایی میل نمایید. مواد لازم برای ۱۰ نفر شکر : ۳۰۰ گرم گیلاس : ۱ کیلوگرم آب : ۶ پیمانه روش اول طرز تهیه کمپوت گیلاس ابتدا گیلاس ها را تمیز کنید و دم آن ها را بکنید. سپس در درون قابلمه ای مناسب آب و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و قابلمه را بر روی گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد. بعد از این که شربت کمپوت به دمای جوش رسید زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک شود و اصطلاحا از داغی بیفتد توجه داشته باشید که اگر شربت داغ باشد وقتی که گیلاس ها را به آن اضافه می کنید باعث ترک خوردن گیلاس ها می شود. بعد از این که شربت کمی از داغی افتاد گیلاس ها را در درون شربت بریزید و سپس گیلاس ها را زیر و رو کنید تا به خوبی با شربت مخلوط شوند. در مرحله بعدی تهیه کمپوت گیلاس، قابلمه را به مدت ۴۰ دقیقه بر روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید. بعد از مدت زمان ذکر شده اگر گیلاس ها کاملا شیرین و پخته شده بودند ( در هنگام خوردن گیلاس نباید هسته آن به گوشتش چسبندگی داشته باشد ) می توانید زیر قابلمه را خاموش کنید. اجازه دهید تا کمپوت به دمای اتاق برسد و بعد از خنک شده کمپوت گیلاس آن ها را در درون شیشه بریزید و سپس شیشه ها را در یخچال قرار دهید. روش دوم تهیه کمپوت گیلاس اگر با این روش کمپوت را تهیه کنید کمپوت ماندگاری بیشتری را خواهد داشت. ابتدا گیلاس ها را به خوبی بشویید و آن ها کاملا خشک کنید. سپس شیشه های تمیزی را که در آن ها فلزی است را هم به خوبی بشویید و سپس شیشه ها را به خوبی خشک کنید و گیلاس های تمیز و خشک را در در درون شیشه ها بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه کمپوت گیلاس در درون قابلمه ای مناسب شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد. سپس شربت را بر روی گیلاس ها درون شیشه ها بریزید و درب شیشه ها را به خوبی ببندید و نصف قابلمه ای بزرگ را پر از آب نمایید (بهتر است آب را تا زیر در شیشه ها در قابلمه بریزید ) و شیشه های حاوی شربت و گیلاس را در درون قابلمه بچینید و قابلمه را برروی حرارت متوسط گاز قرار دهید با جوشیدن آب کمپوت های گیلاس نیز پخته می شوند. بعد از این که گیلاس ها به خوبی پخته شدند شیشه ها را از درون قابلمه خارج کنید و در درون دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند و سپس آن ها را در درون یخچال قرار دهید. بعد از سرد شدن کمپوت گیلاس می توانید آن را میل کنید. امیدواریم از طریقه درست کردن کمپوت گیلاس در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده طرز تهیه کمپوت میوه های متنوع می توانید به بخش انواع کمپوت مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...