کرپ نوتلا می تواند یکی از انتخاب های عالی و ویژه به عنوان صبحانه ایی متفاوت و خاص باشد. کرپ نوتلا به سادگی و در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه کرپ نوتلا را ارائه می دهیم که با استفاده از این دستور فوق العاده می توانید اقدام به تهیه کرپ نوتلا خوشمزه به عنوان صبحانه یا میان وعده نمایید. پنکیک نوتلا، کرپ نوتلا و انواع پنکیک ها، انتخاب مناسبی به عنوان پیش غذا و یا صبحانه محسوب می گردند. همانطور که در تهیه بستنی نوتلا نیز مطرح نمودیم نوتلا با طعم های خاص و ویژه سال هاست وارد ایران شده است و جایگاهی به خصوصی در بین جوان ها دارد، از این رو می تواند انتخاب مناسبی برای تهیه صبحانه های عالی و ویژه باشد. از این رو در این مطلب قصد معرفی طرز تهیه کرپ نوتلا با موز را داریم که مطمئنا می تواند یکی از بهترین انتخاب ها برای صبحانه افراد علاقه مند به نوتلا نیز باشد. مواد مورد نیاز شکر: یک قاشق غذاخوری نمک دانه درشت: یک چهارم قاشق چای خوری تخم مرغ: ۴ عدد کره آب شده: ۳ قاشق غذاخوری شیر: یک و نیم پیمانه آرد گندم: یک پیمانه موز: ۵ عدد طرز تهیه کرپ نوتلا با موز با طعمی بی نظیر برای پخت کرپ نوتلا, ابتدا آرد، شیر، تخم مرغ، شکر، نمک و کره را در مخلوط کن بریزید و این هم زدن را به مدت ۳۰ ثانیه ادامه دهید. در این لحظه مخلوطی یکدست به دست می آید و حباب هایی روی آن شکل می گیرد. اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. همچنین می توانید آن را به مدت یک روز در ظروف در بسته در یخچال نگه دارید. قبل از استفاده آن را با هم زن دستی دوباره مخلوط کنید. ماهیتابه نچسب ۳۰ سانتی متری را روی حرارت زیاد گرم کنید. این ماهیتابه را با کره چرب کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کرپ نوتلا یک سوم پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید، آن را داخل تابه بچرخانید تا کف تابه را کامل بگیرد. بین ۲ تا ۳ دقیقه خمیر را بپزید. منتظر بمانید تا قسمت زیرین آن طلایی شود. با یک لیسک یا قاشق، لبه های کرپ را از تابه جدا کنید. با انگشتان خود آن را سریعا برگردانید و یک دقیقه دیگر آن را بپزید. بقیه خمیر را نیز به همین صورت بپزید و در هر بار کف تابه را با مقدار لازم کره چرب کنید. بعد از اینکه کرپ را در تابه برگردانید. روی آن را با موز و نوتلا بپوشانید و آن گاه یک دقیقه آن را بپزید تا شکلات آب شود. نکات مهم برای پخت بهتر کرپ نوتلا برای اندازه گیری دقیق آرد، آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید. آرد را الک کنید. برای چرب کردن ماهیتابه، به کره اضافی نیاز دارید. موزها را به شکل نازک حلقه حلقه کنید. با این مقدار از مواد اولیه ۹ کرپ خواهید داشت. در این مطلب با دستور تهیه کرپ نوتلا موز آشنا شدید. ضمن اینکه امیدواریم از این دستور پخت نهایت استفاده را برده باشید از همه شما عزیزان علاقه مند دعوت می نماییم با کلیک بر روی دسر و پیش غذا از دیگر دستورات امتحان شده مجله آرگا برای تهیه خوردنی های متنوع و خوشمزه دیدن نمایید. The post طرز تهیه کرپ نوتلا خوشمزه مخصوص صبحانه appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...