کراکت مرغ فست فودی خوشمزه و لذیذ است طرز تهیه کراکت مرغ در منزل به راحتی در امکان پذیر است و شما می توانید این غذای متفاوت و خوش طعم را برای تنوع در برنامه غذایی خود قرار دهید.

با مرغ می توانید غذاهای لذیذ و خوشمزه ای نظیر ناگت مرغ و کراکت مرغ و کباب مرغ را بپزید که این نوع غذاها طعمی متفاوت و دوست داشتنی دارند و کمتر کسی پیدا می شود که از طعم بی نظیر این غذاهای خوشمزه خوشش نیاید.

تزیین کارکت مرغ با سبزیجات

مواد لازم

  • سیب زمینی متوسط : ۴ عدد
  • سینه مرغ : ۱/۴ سینه کامل
  • جعفری : ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا : نصف لیوان
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • آرد سوخاری : نصف لیوان
  • پاپریکا و پودر سیر : به میزان لازم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر : ۱ حبه
  • چوب دارچین : ۱ تکه

طرز تهیه کراکت مرغ در خانه

در مرحله اول دستور پخت کراکت مرغ ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز و پودر سیر و پاپریکا و زردچوبه و نمک و فلفل و سیر و چوب دارچین و مقداری آب در قابلمه ای مناسب بریزید و سیب زمینی ها را نیز با مقداری آب در قابلمه ای دیگر بریزید و سپس سیب زمینی ها را آب پز کنید.

آب پز کردن سیب زمینی
بعد از اینکه سینه مرغ و سیب زمینی ها پخته شدند سیب زمینی ها را پوست بکنید و آن ها را با کمک گوشت کوب له کنید.

پوست کندن سیب زمینی آب پز

سینه مرغ را هم ریش ریش کنید.

ریش ریش کردن مرغ

سپس جعفری خرد شده و سینه مرغ و پنیر پیتزا را به همراه سیب زمینی و ۱ عدد تخم مرغ در ظرف مناسبی بریزید.

مخلوط مرغ و سینه مرغ

در مرحله بعدی طرز تهیه کراکت مرغ مقداری از مایه کراکت مرغ را بردارید و با کمک دست به مایه کراکت مرغ شکل دهید بهتر است همه کراکت ها یک اندازه باشند.

کراکت مرغ

سپس در یک ظرف مناسب تخم مرغ را بشکنید و در ظرفی دیگر آرد سوخاری را بریزید و کراکت های مرغ را با تخم مرغ به خوبی آغشته کنید.

آغشته کردن کراکت مرغ با تخم مرغ

کراکت ها را بعد از آغشته کردن با تخم مرغ به آرد سوخاری آغشته کنید و در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید.

طرز تهیه کراکت مرغ با روش عالی

تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود سپس کراکت ها را در روغن سرخ کنید و بعد از اینکه دو طرف کراکت های مرغ طلایی شدند آن ها را از روغن خارج کنید.

سرخ کردن کراکت مرغ

سپس کراکت ها را روی یک صافی فلزی و یا دستمال آشپزخانه تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی از آن ها خارج شود.

کراکت مرغ لذیذ تزیین زیبا و متفاوت کراکت مرغ

نکات طلایی در تهیه کراکت مرغ

۱٫ در طرز تهیه کراکت مرغ بهتر است از سرخ کردن تعداد زیادی کراکت در روغن بپرهیزید زیرا دمای روغن پایین می آید و ممکن است کراکت های مرغ خرد و باز شوند.
۲٫ می توانید از ادویه های دلخواه خود در روش پخت کراکت مرغ استفاده کنید.
۳٫ برای اینکه از باز شدن کراکت مرغ در روغن مطمئن شدید بهتر است یکی از کراکت ها را در روغن داغ بیاندازید و اگر کراکت مرغ باز نشد بقیه کراکت ها را برای سرخ کردن در روغن قرار دهید و اگر کراکت مرغ باز شد یک عدد دیگر تخم مرغ به مایه کراکت اضافه نمایید.

تزیین کراکت مرغ

شما می توانید این فست فود خوشمزه را بعد از آماده شدن با نان باگت و خیار شور و گوجه و کاهو میل کنید. در این مطلب با روش درست کردن کراکت مرغ آشنا شدید که این غذای خوشمزه دارای طعمی بی نظیر است که اگر فوت و فن های آشپزی را در پخت این غذا رعایت کنید می توانید کراکت ها با کیفیت و طعم بی نظیری را در منزل تهیه کنید. برای مشاهده دستور پخت انواع غذا با مرغ کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *